Aberatii cu parfum Prime Verra

Nu mai jucasem basket de multisor. La sala ma concentram pe conditia fizica. Si asa, cand mergi sa joci ori e prea aglomerat ori nu sunt mingi. Cred ca sunt vreo 20 de mingi furnizate de YMCA dar doar 2 sunt bune. Sau una... nu sunt sigur. Asa ca am hotarat sa marsez si pe partea asta si sa-mi aduc mingea mea. Cand jucam in Resita, indiferent daca aveam minge de cauciuc ieftineala sau Spalding de piele mingile erau decretate "cele mai bune mimgi din lume". Plus ca mai aveam doi-trei tovarasi la fel de idioti ca mine ce-mi tineau hangul si e greu sa ne contrazici chiar daca cea mai buna minge din lume era roasa de puteai sa-i vezi camera. It's the power of thought, eh? Ca si paranteza la divagatie, mingile cele mai rezistente sau dovedit alea furate. Mi-am dus mingea mea la YMCA. Cea mai buna minge din lume, un Spalding de outdoor... deci nu de piele. Dar e nasol ca daca vrei sa faci sala prima oara... mingea nu intra in dulapul din vestiar si tre' s-o cari cu tine. Ca sa inteleaga si altii ca aia e mingea mea, am insemnat-o. Puteam sa fac un semn sau sa-mi scriu numele dar mi s-a parut mai scurt sa scriu "I GOT BALLZ AND THIS IS ONE OF THEM". Dupa cum am spus, am jucat basket. Venisera si doi tigani. Unu purta un maiou rosu cu Bosh exact cum am si eu... iar celalalt purta o pereche de Air Jordan... exact cum am si eu. Si desi vazusem jordanurile cand am plecat de acasa recunosc ca paranoic m-am gandit la coincidenta de a avea apartamentul jefuit de tiganii astia care apoi au venit la sala, exact unde eram eu. Paranoia. Acasa am pisicile de paza, pe acolo nu se trece!
S-a incalzit superb. O trecere brusca de la iarna la primavara. Marfa ashea. Am zis sa dam o fuga pana la Niagara. Stiu, am mai fost. Stiu, acleasi cacat. Dar nu conteaza, voiam sa facem ceva, sa iesim si se anuntau 24 de grade. Trebuia! Ne-am plimbat, am facut poze. Am mancat o pizza ca in Romanica... din aia tip italienesc cu blat subtire. Bun-Bun! Apoi am bagat o inghetata la cornet. Si mai multe poze. Din pacate langa cascada cred ca temperatura cobora cu 10 grade. Apropos de cascade. In filme in momentul in care personajele o ard pe un rau... apare si o cascada. La inceput credeam ca aia o ard doar in zonele cu cascade dar apoi am inteles adevarul: cascadele alea nu exista ci se formeaza cand porneste ala sa filmeze. Deci Niagara nu exista ci in mod evident se face vreun film in zona. Am o logica de otel de la Combinatul Siderurgic Resita.
Duminica am vrut sa mergem intr-un parc si am cautat pe harta. Cu surprindere am gasit un parc imens intre Leslie si Bayview chiar la nord de Eglinton. Sunnybrook Park. Ba, imens! Avea de toate... locuri de parcare, gratare, romani. De toate. O s amai mergem caci e atat de aproape si simti ca nu mai esti oras. Ciudat.
In rest toate bine... cat de bine poa' sa fie. Caci e bine... cat e bine. Cat e rau... e rau...

Comments

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon