Thursday 6 May 2010

Ranga-n p'ept!

E bun sa stai acasa. E bun-bun. Dar nu ies bani din asta. Am avut o minivacanta dar maine intru in paine... in franzela. Duminica chiar 12 ore. Si de data asta e si la mama naibi: Leslie si Hwy 7. PLM yo!
Marti si Miercuri am lucrat cu Claudia. Io eram invatacel si nimeni nu stia ca suntem pe combinoasa. Mi-am dat si verigheta jos, sa nu lasam indicii. Joi si vineri am fost la un condo in constructie. De la 4 la 12 noaptea. Plictiseala. Eram pe tura cu un iranian de 26 de ani. Inca unu care a terminat colegiul si nu-si gaseste de munca in domeniu. Incurajator, nu? Asta isi aducea laptopul cu el. Downloadase niste chestii persane gen soap-operas si emisiuni sportive, basca fotbal. La fotbal m-am uitat. Ghici pe cine vad eu acolo, in campionatul lor... UNUL DINTRE CEI MAI BUNI 4 PORTARI STRAINI???? Cine? DA, e Carlos. Marele Carlos... n-aveti cum sa nu-l stiti... of,of,of... Baiat bun iranianul... m-a lasat sa plec in amandoua zilele un pic mai repede.
Miercuri am avut si interviul pentru Supererou. Dar nu direct la sursa ci la o firma ce intermediaza. Dar ei lucreaza doar cu condouri. Interviul a fost ok. Cica n-au acum decat ceva in Mississauga dar o sa pice ceva curand si o sa ma sune. Acum stiti si voi cum merge. Daca suna bine, daca nu asta e.
Sambata asta am fost la chef, mare bairam dom'le, caci matusa Lucy a implinit o frumoasa varsta si s-a celebrat cum se cuvine. Cum era si normal au fost a lot of cougars on a prowl, de ambele genuri, si astfel noi am ars-o mai mult cu varu Gonzales si prietena lui care nu era prietena lui. La cerveza mas fina! Ca-n pessa Inca unu' a lu' celebrul cioraper Mutterfickerul- ma imbatai. Nu foarte tare dar suficient. Suficient sa ma doara capul groaznic a doua zi. Conform buletinului meteorologic dupa-masa am petrecut-o la romanasi unde am jucat Canasta si Monopoly. Fetele ne-au batut la Canasta iar la Monopoly Claudia a cucerit lumea. Apoi am plecat spre casa, acest cuplu maret: Pinky and the Brain!
Luni e o noua zi, in care am jucat canasta de data aceasta barbatii lunadu-si revansa. We grew a pair! Dar la pranz, doamnelor si domnilor.... doamnelor si domnilor!!!!!! am fost la cununia civila a bravului ostas Osama. Traficul e o curva penala la ora pranzului in Downtown. Pe fiecare straduta se lucreaza. A-nnebunit lupulainenii. Fiind ingramadeala, lumea se baga in fata, isi iau degete mijlocii si poule-n gura, rudele vi si decedate sunt intoarse pa carici, e nebunie, fartate. Pana si Okiosii au curaj si claxoneaza ca dupa castigarea medaliei de aur la hockey. Dar am ajuns, Claudia a fost dibace si am ajuns la timp... + 30 de minute. Am intrat in biroul cu pricina si am fost intampinat de 2 fane Iliescu. Zambete Colgate in jurul capului. Ba Claudia, astea cred ca ne casatorim. nu doamna noi aici sa fim de fata la castrarea metaforica a lu Bro' Osama. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhh! Cica inca sunt dupa paravanul care impartea incaperea in doua. Femeia imbracata in roba de judecator ( o voi numi Judge Judy) era in dubii caci dupa paravan oficia un Imam. Dar mai era un cuplu de nuanta lu Osama cu noi. Si ei ajunsesera la timp (+30 minute). Iar rrumunul parea sigur pe el: Yeeeaaah, there's no problem. We can go in! Io nu l-am crezut, dar m-am inghesuit langa el. Am prins sfarsitul slujbei. Limba urdu nu-mi e atat de familiara precum hindu asa ca nu prea am inteles ce zicea. Era ceva de genul blah-blah blah blah blah. Stiu ca am scris ca ma-sa lu Osama e al dreaq. Dar sa o vezi pe ma-sa ei. Juca tetris cu ei. TU, du-te fa poze. Tu, tu, tu si voi... HAI! Mai o data. Hei, si voi. Hai si noi Claudia. Osama paruse bucuros sa ne vada. Am sa pun si v'o doua poze cu ei ca aveau costumatii misteaux si aratau shukari. Dupa aia ne-am tirat ca ninja. Ii spusesem lu Osama ca nu mergem la receptie, ca suntem singurii albi de acolo si suntem si rasisti. Cand am ajuns aproape de casa l-am vazut pe Schumacher luand lectii de condus de la... de la un okios. Frate, am belit cariciu lu Patriciu. Albii au inceput sa ia lectii de condus de la okiosi. Sfarsitul e aproape!
In rest, pana azi am fost liber si am putut sa frec lampa lui Alladin. Am mers la basket. M-am filmat aruncand la cos si mi-a fost jena cu mine cand m-am privit acasa. Asta e, macar nu m-a vazut nimeni.
Azi i-am dus pe romanasi la aeroport. Merg acasa sa naseasca. Alta castrare. Metaforica, bine-nteles. Eram un pic invidiosi pe ei. Am fi vrut si noi. Dar ne asteptam randul.
A ramas cu planuri pentru Tobermory, cam intr-o luna. Suna bine. Hai cu munca!
PS: Serialu' "Cum am cunoscut-o pe ma-ta" ruleaza grav. Si uite ca m-am luat cu scrisu si am ars pizza. Ma omoara Claudia. Cacat.
Sa ne-auzim de bine.
Sign out.




Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...