Wednesday 13 February 2013

Te ia mama dreacului

... daca nu casti bine ochii.


Stiu ca nu e pe teme de Canada ci pe teme de suflet dar as invita la o discutie pe tema. Caut ajutor in a identifica un scop pentru multimea de semne si mesaje masonice din Entertainment Industry. Cred ca am mai pus filmulete mai vechi pe aceeasi teme in industria mainstream din SUA... si prin extensie, din lume.

Din motive evidente as evita diavolul ca motivatie reala ci poate ca din cauza ca AIA cred in diavol sid e aia o fac si nu din cauza ca diavolul chiar exista si se ocupa cu din astea.

Slide-ul din filmuletul de mai sus a fost pus la un loc, se pare, de catre un pusti roman din noua generatie de agramati teribilisti. Pozele mi se pare self explanatory. Semnele si simbolurile masonice sunt in ur face si sunt intentionate. Din nou trebuie sa mentionez ca pustiul mentioneaza in mod eronat pe Eminem si melodia lui "I'm not afraid" care chipurile reprezinta strigatului lui de om "liber" de satan. Sanki. Cateva luni mai tarziu era la teveu in combinatie cu ceilalti deja celebrii pentru videoclipurile lor.
Am mai observat ca semnele facute de artisti sunt preluate din poza aia a lui baphomet. In general e o singura poza preluata de toti. Dand un google la baphomet afli ca: numele poate fi o batjocorire a numelui de mahommed in perioada cruciadelor sau vine din doua cuvinte grecesti ce ar insemna "absorbire de cunoastere". Oricum numele de baphomet e in stransa legatura cu Cavalerii Templieri acuzati de satanism sau ceva si mai apoi torturati intr-un mod crestinesc, la moda in perioada aia de iubire maxima de dumnezeu. Numele a fost facut celebru insa de un magician francez Eliphas Levi care a construit imaginea acum celebra prin contopirea deitatii baphomet cu imaginea diavolului din cartile de tarot. Deja suna extrem de ocult si misterios.
Aici ar trebui precizat ca imaginea diavolului biblic a evoluat de la cel mai insemnat dintre ingeri pana la individul cu coarne si copite, evolutie la care a participat biserica si filosofii ei - o metoda de marketing foarte evidenta si foarte eficace pana la urma... adversarul e un om rau ce iti vrea raul... e si normal sa arate infricosator. Dar accentul e pe evolutia imaginii de-a lungul timpului. Din cate se vede, si magicianul francez a participat la evolutia imaginii diavolului caci in anul 2013 lumea crede ca ala e diavolul. Doar daca francezu l-a vazut pe diavol in persoana... altfel cum plm explicam? Retoric, fireste.

Acceptand ca exista oameni ce cred in dumnezeu, ce cred in diavol, ce se ocupa de ocultism, de magie neagra, sau satanisti si ritualuri satanice... dar neacceptand ca posibila "realitatea" lor... care ar fi scopul practic al acestor semne si simboluri la o scara atat de mare in industria de show?

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...