Saturday 15 December 2012

Acelasi eu, Gigi Contra

Un diliu a luat armele lu ma-sa si a dilit 27 de persoane, nu?
Urmarea?
Toti cocalarii de toate natiile urla sa se ia armele de la aia care nu ar trebui sa le aiba.
Superficial gandit la fel ca viata lor, superficial traita.
Sunt de parere ca nu armele ucid ci oamenii ucid. Ratatul ala de a omorat copii aia nu i-a omorat ca avea ma-sa arme-n casa ci fiindca era diliu pastilat sau ce ma-sa era. Norvegianul ala a omorat pe toti aia fiindca in capatana lui asta suna bine.
Mai am o problema cu ipocrizia deja simptomatica a americanilor. Societatea lor e una bolnava in care se predica binele dar se face invers, in care se predica democratia dar in care ai mai putine libertati decat in alte parti. Au o tara cucerita prin masacre in masa si asta destul de recent pe scara istoriei.
Am enumerat toate astea si abia apoi vreau sa precizez ca DA, si dupa parerea mea in State se dau arme la absolut toi prostii. Dar la ei in Constitutie scrie ca poti cumpara arme de foc. Iar acum eu nu pot sa am rabdare cu cocalarii ipocriti ce se prind cu mainile de tricoul mulat si striga urzicati ca cacatul asta e nou nout, e suprprinzator, e socant!
Suntem ceea ce suntem, ca rezultat a tot ce e in jurul nostru sau a fost in jurul profesorilor nostri sau a profesorilor lor.... etc.

RIP victimelor nevinovate.

PS: cu inc-o experienta negativa astazi vizavi de ei mentionez ca eu am o gluma dar care pare sa devina realitate: popolitia e degeaba de fiecare data cand ai nevoie de ei dar vor fi destepti, geniali si profesionisti cand TU vei face ceva ilegal.

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...