Wednesday 15 July 2009

Douajapte de bucati in ciocan

Douajapte de ani in ciocan, m-autoproclam veteran....
Ciiineeee-iii naaascuuuutttt de ziiiiuuuuaaaa luuuuui... hai sus.... hai sus, hai sus (paharul).
Bai, de bine, de rau am facut si-o premiera... e prima data cand fuck 27 de ani in Canada. M-am imbatat in timp ce vorbesc cu Fratele Lip pe mess. Cica asa e in strainatate... nimic nu seamana ca la Romania... bei de unu' singur ca fratii e plecati sau a ramas in Romania... melanalcoolemie...
Cum nu am mai avut 27 de ani pana acum... tot ce fac, tot ce vad, tot ce simt... e nou... ma simt mult mai matur si pregatit pentru ca va sa vina.
Ieri am fost pana la SRI sa-mi iau licenta de securist. SRI-ul e pe 777 Bay Street, colt cu College St., care e colt cu Yonge. Daca n-ar fi najpa mi-ar place sa merg cu autobusul si cu metroul. Vezi multa lume... lume care e cu atat mai interesanta cu cat eu am stat foarte mult in casa... ca n-am fost cuminte si nu am invatat la scoala. Daca luam premiul I mergeam la mare si poate imi lua mama si o bicicleta Pegas, din aia verde, de puteai s-o desfaci de la mijloc.
Daca te uiti pe harta, 777 Bay St. e pe Bay St... Daca vii din Yonge pe College pe la 1/3 din distanta pana la intersectia College-Bay incepe o cladire ce seamana cu cladirea unde avea sediul Ewing Oil. si e mare... si tine pana in intersectie si dupa colt. Si are mall la parter si la subsol. si officeuri de la 2 in sus. Pe ghicite am gasit din greseala ca la etajul 3 am eu treaba. Am intrat. O sageata de carton atarna din tavan si indica "Start Here"... m-am pus la coada la ghiseul indicat si am vazut alt afis: "Please wash your hands with degerminiser"... nu e rea ideea deloc. La ghiseu, o jamaicanca batrana ce am confundat-o cateva secunde cu geamaicanca de la Balaceanca... aia cu priza prea stramta... ce economisea curent, ca asa a vazut la Oprah. Am completat aplicatia, am stat la cealalata coada, am ajuns in fata si... am descoperit ca Resident Cardul E folosit uneori... si nu il ai numai de sanki... cacat. Revin maine.
Ajung acasa... in jumate de ora ajunge si Claudia si plecam la Canadien Tire sa schimbam uleiul de transmisie la masina noastra. In urmatoarele 2 ore aflam socati ca masina noastra e coapta rau si ca daca o vom repara ii vom dubla pretul... hooooooooooooooooooooooooo! Staaaai asaaaa! Stai ca nu e chiar asa! Mai studiem... ca nu e chiar asa... asa ca mai studiem si revin cu detalii.
Azi noapte m-au trezit pisicile sa-mi cante la Multi Ani. Claudia mi-a luat un Dracos (ceas) care are multe butoane si afisaje si care mi-a luat o ora sa reglez ora... noroc ca data era ok... arata 15 iulie... adica ziua mea... buuuuaaaai!
Dimineata, printre guri de cafea am citit offlineurile... am multumit flumos... Apoi am vorbit cu mama, ci sora, cu verisoara, cu unchiu si cu socru... Pe la 1 si ceva eram gata de plecare. S-am plecat... am ajuns repede, m-am bagat la coada si s-a rezolvat... in 5 zile lucratoare se va intampla ceva... nu stiu ce. Eu oricum astept, nu? Pe drum inapoi... in autobuzul de la Victoria Park Station spre casa... in spatele meu... o tiganca tinerica si pufoasa... la un oment dat ma bate pe spate... jskdfhjsdhfshkdfakf ... scot o casca din ureche... ce? kfdjfkjsdfjslfdslfs;fjkdfjk... mai scot si cealalta casca... ce? jdfljgdfjgjd;gsdfkgjdfkgjdfjgkdf... Sincer, nu aud ce zici ca spui... Do you have a cigarette? Nu, n-am...
Cand a ajuns Claudia acasa. m-a scos in oras la Grecu'... sa mancam... dupa aceea am fost la film... dar Ice age incepuse deja si altceva nu ne interesa... asa ca am facut cale intoarsa. Bairamul e Duminica. yeeaaaahh... bairamul....
Mai 2 kestii. Stiti ca eu am stres cu tendintele imbracamintoase ale canadienilor... femeie ce facea jogging cu cagula de ninja pe cap... conform religiei ei. Un Don Juan, tot sexos, dar cu slarful stang tocit la calcai pana ajunsese ca limba de sarpe. Sau o copie a lui Kumar, in metrou... avea manusi albe... anti-germeni, probabil... dar foarte ghei, totodata. Sau pujtioaica din autobusul "de la dus", machiata, aranjata, diva... dar cu jaeger-ii rupti in genunchi... oare o fi stat in genunchi? Sa-si spuna rugaciunea, fara doar si poate... Sau barbatul ala urat de s-a pus langa mine... cu un par lung de un blond-roscat murdar... barbat urat care s-a dovedit a fi o femeie... wuuut?!!?!?!
Ma uit la meci la Steaua vs. Ujpest. Abia a inceput repriza a 2-a si e 1-0. Gol marcat de Surdu... care s-a reinventat si f=va face ciocanul urias. Parerea mea e ca va ajunge la nationala unde va face cuplu in atac cu Mutu... Mutu si Surdu... deadly, I tell ya!
Din cauza meciului scriu fara fir... imi amintesc evenimente disparate... Astfel, am luat examenul si acum sunt Microsoft Certified Professional in Installing, Configuring and Administering Windows XP Professional. Ceea ce inseamna ca-s cam pe poula mea. Serios vorbind... nu e mult dar e bine. Pot sa spun acum ca nu e suficient sa stii sa instalezi un Windows ca sa iei examenul... Instalarea e doar un capitol din 10. Dupa ce am trecut examenul am petrecut 2 zile sa-mi refac resumeul si cover leter-ul si acum sunt multumit. Am aplicat pe internet si acum astept. Astept, vorba vine... caci dupa cum am spus ma bag la SRI ca securist. Si daca se iveste ceva apoi... numa' bine.
Duminica trecuta am fost invitati la un barbeque la matusa Lucy. A fost foarte chill out... in backyard... la soare, la umbreluta... cu bere Heinecken la kegg... Ne-a imbuibat matusa cu de toate... de la barbeque pana la zmeura culeasa proaspat de langa gardul din fundul curtii si pana la 2 feluri de inghetata. N-a fost rau deloc.
Am pregatit evenimentele cu ingeniozitatea lui Toranaga-San iar acum astept sa se intample. Sambata imi mai implinesc un vis... merg la concert la Ice Cube... ma veti recunoaste usor in multime... voi fi ala de seamana cu un rocker, cu fata de prost, cu trasaturi est-europene si cu un ranjet iliescian de copil gras la raionul cu dulciuri...
Cifra norocoasa: 27! Bagati cu incredere la loto, ca iese sigur.
Va pupa unq Paul!

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...