Friday 17 June 2011

Planuri de vacanta

Aveam in plan sa scriu despre altceva dar e si maine o zi. Azi mi-am petrecut dimineata incercand sa schitez intinerariul pentru minivacanta noastra de la mijlocul lui Iulie. Avem 5 zile de impartit intre Montreal si Quebec Ville. Dar cum naiba sa le imparti? 3 zile in Montreal si 2 in Quebec Ville? N-or fi prea multe in Montreal? Sa facem invers? Ce vizitam? Pai uite asta, asta si asta. Dar cat dureaza? Cacat, cam complicat. Hai sa ne uitam de Hotel/Motel I won't tell if you don't tell. Woooow, bine bravo. Nu stim zonele. O fi in zona buna? Ca nu vrem ca la Ottawa, in zona rau famata langa ambasada romana. Si e dificil, caci nu poti avea incredere in propria lor descriere de pe siteul hotelui in cauza, ca toate's minunat si la walking distance de nu stiu ce. Apoi mai e si pretul, nu? Deci dupa vreo 2 ore si vreo 500 de mii de pagini deschise in bara de jos am spus Stai ca nu e bine asa. Hai cu blogul!
Asadar si prin urmare, ajutati-ne va rugam cu sfaturi cu privire la ce si cum si unde. Mai dam si noi o geana, sa iasa de un Roadtrip pasnic... nu din ala ca in Eurotrip. Hmmmm....
Multumim anticipat.

Tuesday 14 June 2011

Titlu' de articol

Toata lumea are frustrari iar eu sunt ca lumea... pana la un punct. Nu-mi amintesc insa ca vreo frustrare sa-mi fi luat mintile. Unii pot vedea asta ca lipsa de ambitie dar pana la gata cred ca am fost bun in a-mi alege bataliile pe care le pot castiga. Lasitate? Poate... dar pana la un punct, caci nu vorbesc de bataie aici. Cei care ma cunosc bine stiu ca rareori am cerut sfatul cuiva in privinta viitorului meu. Daca sa fac ceva sau sa nu fac. Asta pnetru ca am incredere in mine si in puterea mea de analiza a situatiilor. Nu toate merg ata, dar pana la gata nici eu nu-s vreun extraordinar.
O voce superenervanta care canta versul asta: "Daca esti destept tre' sa stii la ce esti prost". Lumea nu se comporta conform versului. De aia Nicolita joaca se chinuie pe terenul de fotbal in loc sa mance pamantul pe pista (mamii lui) de atletism. Problema e Romanica, unde daca nu te pricepi, iti lasi bretonul in ochi si o arzi cu tupeu. Ca e loc. Caci in Romania anului 2011 daca spui ca nu te pricepi chiar esti luat de prost. Iar daca cedezi locul unuia... nu ai garantia ca ala se pricepe, sunt sanse mari ca el sa aiba bretonul in ochi si sa o arda cu tupeu. De aia e si greu sa mai dai doi bani pe ce spun unii. Toata lumea e specialista. Poate de aia Ion Tiriac este intrebat ce parere are despre sansele nationalei Romaniei de fotbal. Poate de aia un limbriC CA Berbecali ajunge pilon central la stirile sportive. Dar nu toti o ard de dupa breton ca Piti. Mai sunt unii care sunt niste pelerini neobositi in depasirea propriei lor conditii. Aia care se cred mai buni decat sunt in realitate. Ei mereu dau chix dar nu realizeaza ca EI sunt cauza si mereu dau vina pe terti factori. Am asa un amic din copilarie care mereu incerca la femei la care nu avea sanse. Am un verisor care mereu a incercat ORICE... cu cat era mai inaccesibil cu atat mai mult si-l dorea. N-a reusit nimic din ce isi propunea dar desi e neobosit... a inceput de cativa ani sa-si planga de mila. Are ghinion, dom'le. Poate... si i-as plange si eu de mila daca nu as fi petrecut ore de vorba cu el incercand sa-i explic unde greseste. N-a functionat.
Tot pe aceeasi idee, o persoana draga mie are atat de romanescul talent de a avea o parere despre toate. Iar faptul ca mereu este contrazis de realitate nu il franeaza deloc. Daca azi ii arati ca a gresit, in secunda urmatoare isi da cu parerea despre altceva.
Separat de subiectul de azi, tanjesc de muuulta vreme sa dedic muie cu sange lu persoana care la mine pe etaj nu impinge sacul cu gunoi pe Garbage chute si il lasa sa zaca acolo. Draga proasto, te injur de morti nu fiindca mi-e mie prea greu sa iti imping si gunoiul tau ci pentru ca iti e tie greu. Sa sugi muie.
Vezi? Fiecare cu frustrarile lui...

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...