Monday 2 March 2009

Puoaze






Klaus imi spune ca nu prea pun poze pe bluog. Iaca pun de la CaCascada Niagara.

WTF in plm?

Iar e Luni... trece timpul in Canada ca vantul ala ce bate din Nord... Au aia in Barrie vreun ventilator imens indreptat spre noi... si odata cu frigul.... ia si timpul cu el... Va spun sincer ca nu stiu exact de cat timp suntem aici. Stiu ca am aterizat pe 22 Octombrie 2008... dar nu stiu de cat timp suntem aici... ma intelegeti? Tim pula trecut repede si totusi s-au intamplat atatea incat ... incat nu mai stii... Cred ca am devenit melanalcoolic... gata! asta e ultimul Halls care il manac azi...
Am contabilizat o saptamana plina ochi caci a fost sfarsit de luna si am tras tare cu apartamentele goale... tot mai multe apartamente goale... M-am pus cu poula pe contractori si nu prea le place sa le explici ce sa faca... dar nu ma mai las eu dupa ei...
E o nevoie stringenta de un exorcism in zona lifturilor caci ceva se phute in cur big-mutha-fuckin-time. Liftul No3 nu mergfea de Sambata dimineata... cand in imensa sa inteligenta, mecanicul de serviciu a hotarat ca nu e imergensi si lasa pe Luni... dar mie la telefon imi spune ca e busy putin, dar face tot posibilul sa vina... (in cursul zilei de Sambata)... Normal ca nu ne-a anunta ca nu mai vine... Apoi vine Alexander ZaGreit (prietenul mehican si colegul lui Archibald, ce face curat Sambata- 6 ore)... vine si imi spune ca tractorul s-a stricat. Serios? Si credeam ca imi va merge rau weekendul asta! Intr-adevar, nu mergea. Binul de gunoi era plin si trebuia schimbat. Normal, nu? Trebuia sa avem oaspeti si ceva se stricase, nu? Coi-ncidenta? eu i-as spune cladire pe vechi loc funerar al indienilor Chiuaua... Poltergeist... Zeitgeist... Halt! Hammerzeit... ta-na-na-na! am sunat la mecanic iar el mi-a susrsurat in ureche cuvinte galeshe de dragoste: nu pot sa vin azi, incerc maine dar mai sigur pe Luni... NU E SUPERB?!
Pe la 5 au venit romanasii. Rumanaul a venit cu laptopul lui ca sa ne dam in cap in retea la un starcraft sau warcraft... dar cacatul dreaq, n-a mers. Protocolul de retea IPX nu mai este implementat in Vista... so bye-bye Starcraft in retea... fara patchul blah-blah... care daca il pui, iti cere cd original... muje con sangre pinche mayate. Si am dat jos apoi Warcraft 3... care a mers in retea... dar era prea tarziu si fecili voiau sa ginim la un film.
Apropos de film, am fost la Coraline 3D. A fost interesant. Si obositor pentru ocheane. Frate-meu... ce somn te ia pe la sfarsit... belea... asa-i ca v-a venit sa cascati cand ati citit asta? coraline este un film animat horror. Si are mesaje subliminale... are mesaje subliminale pe fata... Coraline e o fetitza precoce cu mancarimi in Triunghiul inghinal Ezoteric al Bermudelor. Parintii sunt muncitori si nu au timp de prostiile ei. ea se simte neglijata... apoi ajunge intr-o lume paralela unde niste parinti care arata la fel se poarta cum si-ar dori orice copil... doar CA CAroline sa ramana pe veci in lumea lor... Acum nu sunt electrician... lumea putea sa fie si in serie nu in paralel... am dat si eu cu presupusu' cum ca e o lume paralela...ideea e ca la sfarsit copilul tau cacat la cur de frica va vedea ca e totusi mai bine cu parintii care muncesc nonstop, care nu iti cumpara nimic si care nu au timp sa gateasca, care nu te asculta, care nu au timp de tine. Filmul animat e mai horror decat un film horror de mana a do'a... hai ca recunsoc, ce sloboz... mi-a fost frica.
Revnind la Balaceanca, Sambata seara. Ne-am uitat la un film pana tarziu apoi romanasii au plecat la casa lor. Dumicia dimineata ne-am trezit devreme caci stiam ca va suna lumea. Aveam oameni care se mutau in si care se mutau out. Liftul in service, out service... o muje, doua.. etc.
Poate venea si mecanicul pentru tractor... sau poate NU! Avand doar 2 lifturi din 3 in viata si punand unul in service pentru astia cu mobila... se forma coada la lifturi... apoi unu buton se blokeaza la primul si ramane blocat la etajul 2... In acelasi timp cineva "furase" liftul on service si il lasase la etajul 14. Asa ca vine un burtos la mine la usa si ma anunta printre jeturile de voma ca eu nu realizez ca nici un lift nu functioneaza. Mai sictirit decat Bogdan Stelea cand ia gol si mesteca netulburat ciunga i-am spus ca "I'll check it!"... am rezolvat problema imediat. Am mai verificat o data compactorul... inca mai era loc ??????????? Apoi am mai dat o keie la tractor.... NIMIC. Am tras obloanele la magazin si m-am retras in my somptuos mansion. Claudia a primit de la rumanca toate seriile din Sex and the City si se uita la cate 300 de episoade pe zi. In timp ce eu ma joc acelasi shooter cu socru-miu... ca mi-a trezit amintiri.
Amintiri... mi-am amintit... Vineri a jucat Steaua. Vs. Vaslui. Scor 1-1. Spume! Citesc gsp.ro si vad ca iar au inceput cu stirile "Gigi Becali a spus..." Spume! Duminica a jucat Barcelona... la Atletico... Barca a condus 2-0 si 3-2 dar a luat bataie cu 4-3. Spume! Si asta in timp ce vorbeam pe mess cu un tovaras din tara care e fan Real si jubila, carnatul! Duminica seara Raptors si-a luat-n pijda de la Dallas. Spume! Maine nu ma duc la basket, ca tre sa mergem in alta parte. Spume!
Azi am inceput tare. A venit mecanicul pentru tractor. Care tractor muijist functiona. Archibald ii daduse o cheie in goarna si pornise. Si ma cauta sa ma anunte. Am dabalcecuit cu mecanicul si am spus: bine ca merge. Cacatul!
Am muncit la aprtamentele goale. Unii au plecat fara notice regulamentar si si-au pregatit un dosar intreg despre cat de traumatizant a fost pentru ei sa locuiasca in acel apartament. Au scos poze la imprimanta cu parchetul, cu drywallul din baie, etc... cum ca este intr-o stare deplorabila si nimeni nu a facut nimic. Chipurile le-a ajuns si vor sa plece cat mai repede. El, tipul, a creat multe probleme pe aici. Pizza Delivery Guy STIEEEEE! Deci nu cred ca vor comenta cei de la Sediul Central al Partidului. Au lasat in urma mult gunoi dar si un cofee table negru ce mi-a facut cu ochiul (maro). MTv Crib-ul nostru e complet acum!
Vineri am fost cu Claudia la Driving Lessons. Treaba merge bine. Claudia e increzatoare dar eu insist sa mergem la sigur... va continua cateva sesiuni. Intsructorul e roman aka antisemit, anti romani din Romania, antinegrii, antiindieni, antifilipinezi, antigel, anti tanc... Ajungem pe bathrust si imi spune: Uite aici locuiesc prietenii vostrii!... Prietenii nostrii?!! Mai arunc o geana prin parbriz... Ce prieteni?... "Evreii! Sau nu sunteti... ca ma gandeam.... de la nume..." DE LA NUME?!!! Pai ce, ma numesc Goldeberg, sau ceva?
Acuma intre noi... am io nasul mare si coroiat... dar e de la cotul lui Doru la antrenamentul de handbal din clasa a 7-a. Numele meu nu e de evreu... Iar strangand frunze pentru herbar din Arborele Genealogic... As putea fi si as putea fi not... asta e intrebarea. Spita mamei iese din discutie. Din partea lu' tata... ca vorbeam de nume... Daca strabunicul a fost evreu... bunicul a fost infiat... deci nu se stie. Daca Strabunicul nu a fost... bunicul a fost infiat... asa ca nu se stie. Ah da, sunt moldovean... si ah da... au fost multi evrei in Moldova... Ah da, cum te numesti? Moise si esti din Judetul Bot'sheni? Nu, nu cred ca esti...
Concluzia extrapolarii semitologice este ca abia astept sa incep orele de condus. Si abia astept sa ia Klaus G2. Si abia astept sa ne luam caruta. Si abia astept sa plec de la Balaceanca.
Pentru barbati: va recomand sa va faceti o marire de penis la specialistul de renume mondial Dr. Ciomu. Iar pentru femei... va recomand operatii plastice la doctorii lui Michael Jackson.

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...