Iarna nu-i ca vara


Iooooi! A venit Iarna... e o vorba din batrani: te CACI pe tine de frig!
Iarna asta e pe bune, anul trecut am scapat noi dar se pare ca e o lege a compensatiei pe aici. Dar sa nu se uite un fapt, drumurile sunt curate!!!

Mai putin la noi la bloc. Superintendentul nostru roman e luat prin surprindere de fiecare data. De fiecare data cand ninge capul rampei de la garaj e full de zapada. Parchezi masina si iesi pe partea cealalta. Acolo iar e zapada si nici o alee nu e curatata. Apoi te duci si te culci si dimineata pleci sa-ti iei masina... Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh totul e luna si bec, omul isi face treaba. Parca-l vad, a doua zi e soare afara... pericolul a trecut... deci apare si el. si totul e pizda roz pana ninge iar. Cam o data pe luna, cand se primesc cartelele de ratie, omu nostru arunca si sare pe jos. Dar NICIODATA pe scarile alea ce duc la garaj, Duamne fereste... vrei sa topeasca gheata de pe ele? Probabil el crede ca lindicul ala lesinat de copertina protejeaza... dar copertina incepe KIAR DIN CAPUL SCARILOR... deci daca ploua sau ninge in unghi... o iei la mandibula.
Vrei sa auzi constiinta civica? Ieri era boring de plictisitor la munca si incepuse sa ninga asa ca am luat lopata si am curatat bucata aia mica de trotuar, asa de fun... si am luat si solnita si am pus niste sare de masa grunjoasa pe jos. O ora mai tarziu vin si muistii de la firma aia ANGAJATA sa faca asta. Marti sau Miercuri n-au venit cacatii si era un polei de am lovit cerul cu pula cand mi-am dat pe spate si am alunecat pana sub masina. Razand ca prostu mi-am adunat piesele Lego si deschid portiera. Iar Claudia ma intreaba: "Ce-ai facut? Ai cazut?" In spatele meu, la Desk colegul meu inghitise ghiveciul de flori de la ras. Shit muthafucking happens! Am vrut sa imi iau inregistrarea de la camerele video, pentru colectia mea... dar nu am vrut sa se interpreteze cum ca ii fac o copie avocatului meu evreu.
Iarna-i dat cu sare pe jos...

Comments

chezloup said…
Si la mine la bloc tot asa: sintem singurii fara sare si piper. Tebe sa trec strada pe la aia ce dau cu chemicale ca sa nu imi rup gitul. Trai nene in TO!
MaxMts said…
CUm sa "lovesti cerul cu p***" ma? :)) esti fenomenal!
paulvarahil said…
Man, e figura de stil... metafora 'n shit... :))

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon