Thursday 8 January 2009

Stie cineva ca ne chinuim noi?



Scriu doar cu dreapta caci stanga mea ocroteste ultima Molson Canadian din aceasta sesiune de bere. Si cand sufletul meu cere, imi da sa beau... Acum, dupa 8 ore de munca si cu miros de friptura in nas... n-ai baga o bere rece in vena? Am sa trag planta de plastic primita de la matusa Lucy mai aproape, sa ma simt la iarba verde.
Ne-am facut sala, am luat treaba in serios si acum am o febra "muschiulara". Adevarul e ca nu e chiar febra musculara ci e un fel de semipareza pe partea dreapta. Beau bere cu stanga pentru ca dreapta nu pot sa o indoi sa-mi ajunga sticla pana la gura.
Mi-am upgradat computerul. Mi-am luat noul Kit(ty) de Nvidia 9990 GTX in SLI (vezi poza). Prin prietena lu' fiu' lu' prietena lu' matusa Lucy. Klaus si_a implinit dorinta de a avea o pisica. X2 aka ori doi. Ca sunt doua, gemene. Sunt gri-tigrate. Sunt atente la degetele mele pe tastatura si nu ma lasa sa scriu. sunt prostute, nestiutoare si evident... NEASCULTATOARE. Franjurile mele de pe picioare sunt dovada ca au gheare ascutite. Una se caca si se pisa la ladita cu nisip, alta nu. Tigruta e o laaady! Fetitza NU! Fetitza s-a pijat pe plapuma noastra. A trecut pijatul ca sangele acid a lu' Alien prin toate plapumele, paturile si cearceafurile, pana la salteaua gonflabila (patata pe veci). Anm scos totul pe hol si ne-am cacat pe noi de frig, inveliti doar cu o paturica subtire. La 6 si un sfert dimineata ne-am luat capoturile pe noi. Klaus cu japca, ca ii era lene... ea dormea doar in tricou, de lene. Te intrebi daca ii era frig? NORMAL!
Maine avem liber toata ziua. Parca i-am cerut bani imprumut lu Soprano cand i-am spus. Sa ma traga de sireturi, parca nu noi am fost aia de am lucrat full time tot weekendul. Azi mi-am dat seama ca Soprano nici nu cauta cu adevarat asistenti (nu ca ar gasi). Iese mai ieftin sa platesca mercenari. Mercenarii iau 8 dolari pe ora. Si nici nu ocupa un apartament cu 2 sau 3 dormitoare. Deci am sa iau clejtele si am sa-l strang de outze pe Tony. Ori sare cu banul ori ne da zile libere ca si cand am avea asistenti. Adica Full off-duty, nu doar off-duty de la Office.
Soprano a fost azi la Tribunal... vs. The Biatch... avocatul diavolului a anunta ca Biaciul nu va veni, ca e bolnava si copilul e bolnav. Pe ea o cred ca e bolnava... dar buba ei e sus. Deci s-a amanat.
In rest, muncim la greu. Din nou inca 4 apartamente goale. Lumea pleaca. De venit vine greu, ca o celula capitonata la Balaceanca e scumpa. Si nu avem nici un "deal"... si nici macar un "super-deal".
Apropos de "deal". Acum 2 zile un "cunoscut ca dealer" ce locuieste la noi a fost jefuit de 2 tigani. Impreuna cu gaborul am studiat inregistrarile si i-am ginit. Au intrat peste tinta,k pistolul la cap, cutitul la gat. Nu voiau bani, voiau pistolul. "WHERE'S THE GUN"?
Am stat la taclale cu militianul, un cocalar la a doua generatie. Probabil i-am parut cooperant, caci mi-a spus ca daca vad ceva suspect, sa anunt imediat Pulitia. Si daca de exemplu vad ca in vreun apartament vine si pleaca multa lume diferita, sa sun imediat la ei, ca sigur e ceva dealereala acolo. JURA-TE AMIN! HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA!
Asta sigur nu stie ca eu vin din Romania, unde daca ai incredere in garda esti prost, da' prost rau. Iar sifonar la garda nu e de mine. Si nu stii? Sifonul ce da cu jetul, si-o suge intotdeauna. N-am timp de asta.
Deci muine ne relacsam in mol. Terapie prin shopping, ca noi punem bani deoparte, nu?

Monday 5 January 2009

Ma aude toti?

Incep prin a va spune ca dupa cateva duzini de Corona in timpul probabil trecut de cand am aselenizat, am gasit Molson Canadian. Care imi place. si Corona e buna, D-zeule... dar e mai scumpa nitel... iat Molsonul il gasesc ca si Timisoreana Clasic... care la vremea ei am golit hectolitri incercand sa-mi dau seama daca seamana la gust cu Molson Canadian, care e mai ieftina nitel decat Corona, desi e buna, D-zeule... INTELEGI?!! Vorba lu Bani Gheata (putin adaptata): "se supara cineva daca mai iau o gura din berea mea?"...
Ma aude toti? pe 29 decembrie si-au anuntat cu mare fala sosirea, un grup de auditori. Sa faca "Building Audit". Noua tendinta pe 2009 a Primariei Tora'no: sa auda cladirile. MA AUDE TOTI?
Auzeala a fost programata pentru azi. Vineri, Sambata si Duminica armata de mercenari a facut curat prin building. 4 femei si 4 barbati. 3 zile. 8 ore pe zi. Doi plasteri si un painter. Una bucata manuitor aspirator cu aburi. 2 plumberi. Un electrician. Klaus, Io si Soprano. Deci, weekendul acesta... CARE WEEKEND, MA-NTELEGI?
Am alergat din colt in colt. Sa fiu sigur ca se rezolva tot. Mai ales Duminica, cand Soprano nu a mai venit. Normal ca au fost si scapari. Dar minore, sub 18 ani.
Esti surpins sa afli ca Ascultatorii de cladiri au fost surprinsi sa gaseasca totul foarte bine? Au reclamat doar kestii minore(sub 18 ani). Au adus si un van, drept Mobile Office, unde Locos sa sifoneze tot. Klaus primea telefoane la Office: Are they here
' Are they still here? Dar cine sunteti, nu v-ati recomandat? La ce apartament locuiti?... ti-ti-ti-ti-ti-ti! ... inchideau telefonul...
Majoritatea complainurilor se referau la curatenia buildingului... care s-a rezolvat... oarecum... dar cu mujistul ala de Asistent... sa ma cahui pe el.
Revenind la ale noastre, saptamana aviatoare e infatisarea la procesul contra lu Tha Biatch. Soprano abia asteapta. Avem nevoie de o pauza, de zile libere. Ieri am fost cu varu Nubira la CanadianTire sa caut aparate de fitness, ca erau la oferta. N-am gasit ce am vrut, asa ca a trebuit sa iau o Tzoacla Cardio mai scumpa... de 2 ori mai scumpa... am luat o bara si discuri... ne facem sala... si asa avem atatea camere... Klaus e la dieta air eu ii rup nasul cu mirosul de costita prajita... Intre timp, hai ca a inceput sfertul 3 la Raptors- Bucks. Si suntem fani Raptors de mici copii. De cand aveam 4 zile... de Canada.
Acum sincer... deranjez pe cineva daca mai iau o gura din berea asta?...

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...