Tuesday 17 February 2009

O stiti pe Paula?

O cunoasteti pe Paula? Paula... din expresia "Ce paula mea?" Banc: Intra unul intr-un bar, scoate o mitraliera si ii face ciur pe toti. Apoi isi aprinde o tigara si spune: Pai ce paula mea!...
Pentru unii umorul meu monocrom inchis e perceput ca un pumn in pateu. Dar mi se rupe paula. Paula Selling...
Nu va impacientati. Daca nu scriu pe blog inseamna ca e liniste si pace in Balaceanca, Toronto, Ontoario, Canada. Si voi ar trebui sa va bucurati pentru mine. Heheheheheh! Asta nu e reclama la Hateroade...
Nasoale nu s-au intamplat. Mi-a trecut raceala ca in reclamele de la Fervex. Uichendul asta extins a picat la fix. A fost liniste si a avut o zi in plus. Moooaama ce am spus acum: iarba e verde, cerul e albastru, apa e uda, femeile sunt curv... pardon, derapez!
Sambata am iesit la plimbare cu Claudia sa facem cumparaturi de Balentines Day. Eu m-am dus intr-un magazin iar ea in altul, ca se ne surprindem cu cadouri. Ea la Shopper Drugmart eu la bijuterie. Apoi am mers acasa, am facut curatenie exemplara, Claudia a gatit si am luat masa romantic de tot. Apoi ne-am surprins cu cadourile. Nici nu stiam ca ne-am luat cadouri. A fost frumos.
Duminica am avut invitati. Romanasii nostrii au venit pe la ora 4. I-am pus in garda sa nu mance nimic vreo doua zile ca sa aiba pofta de mancare. Cumparasem si un tort de cioco. Am jucat remy, am discutat, am baut si apoi ne-am uitat la All Star Game. Unii ar putea sa-i spuna coi-ncidenta dar eu ii spun "vechi loc funerar al indienilor Talpa-Iute". Balacencei nu-i place cand Varahills au oaspeti. Asa ca a stins becurile pe Main Floor. A trebuit sa deranjez electricianul Duminica seara la 8 jumate. Mujista cladire!
Weekendul viitor e planuit sa mergem la Cascada Niagara, romanasul insistand sa dam o geana pe la casino... ca "plange masa", vorba lu' ShayD. Duminica in Mall la un film... si uite asa ne relacsam din nou. Dupa cum vedeti, mai nou o ardem social si monden.
Azi e basquetbalet din nou. S-ar putea sa pot sa merg in fiecare saptamana si nu la 2 saptamani ca pana acum. Asta nu va intereseaza pe voi dar pe mine ma impresioneaza pana la lacrimi si ma motiveaza pe viitor.
Hai ca am mancat bine. Hai ca sa terminat si pauza de masa. Hai ca suna si soprano. Hai ca ... pa!

1 comment:

ShayD said...

Hehehe!!Nu-i asa ca-i mai bine cand e bine???!!

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...