Monday 22 October 2018

Decada



A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei...

Imi amintesc inca meclele celor doi romani ce ajunsesera in Toronto. Bagaje multe sub aripile lor ca puii sub protectia clostii. Tot antrenamentul de dinainte de "meci" fusese pentru asta. Ajunsesem.

Cum i-am vedea acum pe cei doi daca am fi noi aia ce-i luam de la aeroport? Hehehehhhe!

Le-as zice: vezi ca veti asculta o tona de cacat bine intentionat si vezi ca inca nu ai cap sa pricepi ce-i cacat si ce nu. Le-as zice sa stea si sa se gandeasca bine... vrei sa faci paula mare in 5 ani? - Trage tare de la inceput... daca vrei sa stai relax primii 5 ani (gen) vezi ca astfel sunt sanse mari sa nu faci paula mare in 5 ani. Claudia cica le-ar zice: Good luck! Hahahhahaha... si sa nu se uite in gura nimanui, sa faca singuri... daaaar dupa ce si-au facut research-ul asupra problemei.

Romanii de 2018 sunt mai emancipati ca aia model 2008, nu? Romanii de 2018 au 11 ani de uniune europeana de mare risque. Acum 10 ani, in plin exod, eram doar unii ce plecau ca si restul... dar luaseram un avion catre alta directie decat puhoiul.


10! Gee-cuh Hadji!!!... sau... mai nou... Iah-niece Hagi!






Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...