Cu dreptu-nainte! La aer...

Gata! A inceput sezonul. Lumea a scos slapii din dulap sa-si oxigeneze cotoaiele cu dejtele aferente. Deci ce vezi pe strada? Pai e pe categorii, nu? Avem femei tinere, aranjate, cu fuste si picoare frumoase, cu unghii vopsite... si murdare pe talpa si pe calcaie. Deh, slapi. Avem femei mai putin atragatoare, in blugi sau pantaloni scurti, cu unghii vopsite sau nu... si jegoase pe talpi si pe calcaie. Deh, slapi. Aveme femei cu unghii neingrijite, nevopsite sau cu vopseaua scorojita... si jegoase pe talpi sau pe calcaie. Deh, asa e cu slapii. Avem femei in varsta cu picioare umflate si glezne ca Roberto Carlos, cu unghii creponate si exfoliate pe nuante de gri spre maro, cu calcaie uscate si crapate si atacate de ciuperca piciorului. Plus taxe, adica plus jegul aferent caci deh, asa e in slapi.
Apoi avem pe EI, masculinii. Cel mai mult ma oripileaza picoarele transpirate. Alea de ii fac pe baieti sa le alunece picioarele in proprii slapi. Alea de vezi pe ele praful de pe talpa si de pe calcaie formand o pojghita de noroi. Picioarele alea de au pojghita de noroi intre degete. ALEA! Apoi vin aia cu unghiile netaiate bune pentru catarat in corcodus. Sau aia lu care le-a picat unghia de la degetul mare in urma v'unui accident. sau o combinatie mortala de talpi jegoase cu calcaie atacate de ciuperca piciorului si degete paroase terminate in unghii lungi... lungi... lungi... si cu negreala sub ele... Ah!
Deci VARA, sezonul in care picioarele respira aerul curat si incanta privirea. Pofta buna!

Comments

Bishop said…
Sorry, commul ala e de la mine, dar l-am trimis din greseala de pe ID-ul firmei... LOL.
paulvarahil said…
@ Episcopu (Hai bre ca exagerezi... Nu e draq atat de negru... in talpi... in Canada. :D)

Man, eu nu am pus coordonate pe postarea mea caci se aplica peste tot in lume. Uita-te pe strada... ai sa descoperi o alta lume. Si imi cer scuze ca sunt vinovat pentru asta. :))

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon