Tuesday 17 May 2011

Condu cu spume la gura

M-am autoflagelat in cunostiinta de cauza. Stiam ca filmul lui Nicolas Cage- Drive angry va fi o porcarie dar am decis sa-l vad cu ochii mei caprui. Si n-am fost dezamagit. Filmul e o porcarie. Sunt doi actori care s-au prostit in ultimul hal. Unul e Nicolas Cage si altul e Bruce Willis. Amandoi in ultimile lor filme au o parere prea buna despre ei si atunci intervine overactingul. Se straduiesc prea mult. Bruce Willis a fost total aiurea in Cop Out si in Expendables. Cat despre Nicolae Cusca... lumea inca are impresia ca el e actor pentru filme de actiune. Drive angry incepe rau... titlul nu are legatura cu filmul... nimeni nu conduce nervos... Filmul are la clisee in el ca ar trebui sa fie subiect de studiu la scoala de film: ASA NU!Incercarea continua a lui Cage de a parea cool e prea stridenta. Nici scenariul nu-l ajuta, caci replicile se vor toate sa faca istorie ca Hasta la vista, baby! Cea mai retarda scena mi s-a parut aia in care Cage sta cu privirea pierduta in flacarile din butoiul de tabla aflat in backyard-ul atelierului de reapratii auto a prietenului sau. Da stii cum sta? De parca e mahmur dimineata dupa una "care sa ramana in Vegas" si trebuie sa faca ceva, dar l-a furat peisajul, caci creierul are procesorul in Full Stii de ce statea asa? Ca sa poata pizda sa vina sa-l intrebe daca e ok si el sa raspunda ca flacarile ii amintesc de Iad si descrie cum e acolo. Deci totul iti este dat mura-n gura ca la clasa 1, cand vedeai diafilme.
Trebuie sa apara Hangover 2. Sper sa nu fiu dezamagit. Pana una alta, ne uitam la Boardwalk Empire. Steve Buscemi FTW.

La Canada vremea s-a futat iarasi. Claudia a lucrat sambata 14 ore, duminca 12 si luni 8... pentru ca sa se pregateasca de o noua saptamana de munca. Nu?
Foaie verdeeeee, maghiran mai... Ma facu muma imigrant, mai... Dulce-i viata de vinitura...

No comments:

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...