It ain't over until it is over

Samabata glumeam ca vremea asta de cacat e "just a taste of the canadiaen spring" iar o residenta imi raspundea ca am dreptate si CA CAnadienii au uitat ca ASA este de fapt luna Aprilie in Canada. Claudia a racit Vineri. Eu stiu de la Basescu ca de ce mi-e frica nu scap asa ca am zis sa fiu proactiv si nu reactiv si am bagat pastile cot la cot cu sotia. Ea si-a revenit iar eu sunt inca in regula desi ma doare gatul putin. Tratamentul continua...
Duminica raceala Claudiei a fost la apogeu asa ca am lenevit toata ziua imbuibati cu pastile. A doua zi ea lucra overtime de la 8 la 16. Doar ca dupa o zi de leneveala si mai mult de un an de culcat tarziu somnul fuge de tine cu viteza lui Bolt. Nici mie nu-mi era somn dar eu nu mergeam la munca a doua zi. Claudia a dormit o ora, eu vreo 2 jumate. Luni seara ne-au vizitat romanaches. Am facut un BBQ, ca asa e frumos.Ne-am uitat si la niste filmulete de pe youtube de la Prahova TV care are o emisiune numita Vox Populi. E un baiat ce merge pe sate si intreaba taranii chestii grele gen "Care e diferenta religioasa intre Paste si Craciun?" sau "cine a scris Biblia?" sau "cine sunt Adam si Eva". E atat de trist incat razi de te caci pe tine.
Adica in mintea ma stiu ca lumea e proasta dar mereu am crezut ca macar legat de religia lor oamenii cunosc lucrurile de baza. Adica vezi babe batrane si in varsta datorita etatii lor care cunosc ABSOLUT toate perioadele de post dar in capul lor diferenta dintre Paste si Craciun e ca de Paste tai vitel/miel/ied iar de Craciun tai porcul. Aici e ceva ce-mi scurtcircuiteaza mie gandirea. Evenimentele de la Craciun si de la Paste sunt chiar baza crestinismului. Dar e ok, nu? Ce conteaza ca niste tarani corditi sunt o minune a naturii ca nu uita sa respire?
Eu nu sunt adeptul ca daca ai puls inseamna automat ca ai dreptul sa votezi. Nu cred in societatea aia perfecta in care votul e "pe bune". Nu mi se pare corect ca votul unuia care se intreaba "Din ce material e facuta Axa Pamantului?" si "Cine schimba rulmentii acestei axe?" sa anuleze votul unuia care intelege ceva din politica si din ce se intampla in jurul lui, nu? Chestia asta cu dreptul neconditionat la vot se aplica bine in comunism... cand toti au dreptul sa voteze singurul candidat. Hahhahahhahahahhahhahahahhaha!

Pe o alta axa de gandire (ca sa ramanem in zona) vine Pastele. Din nou ne vom vopsi o'ole si vom pune pe masa de Paste "cele cuvenite". Conform traditiei, suntem invitati la masa la matusa Lucy.
Pe inca o axa de gandire, la sfarsitul lui Mai ne expira polita de asigurare cu Des Jardins si ne-au facut o propunere de reinnoire. Fiindca polita initiala a fost pe o Claudia cu G2 si 24 de ani... cand esti considerat un risc caci esti sub 25 de ani si
ai doar G2... am platit multicel. Acum la reinnoire... fiindca aceeasi Claudia are 25 de ani si are G full... polita creste cu $40/luna. Nu e minunat? I-am anuntat ca nu apreciem batjocura si ca pa si pu... la revedere. Acum cautam.
FUCK UN APEL... DACA AVETI UN PONT VIS-A-VIS DE ASIGURARI... MILOSTIVITI-VA DE NISTE NASTY IMMIGRANTS CA NOI... SA NU FIM BATJOCORITI DE ACEST SISTEM DE BANDITI.
Va multumim.

PS: In caz ca nu mai scriu pana de Paste, Varahils va ureaza sarbatori fericite alaturi de familie si de toti cei dragi.
Numai de bine.

Comments

JP said…
Incearca la Intact Insurance - www punct intactinsurance punct com.

Astia iti dau o lista de brokeri de asigurari in jurul codului tau postal.

Ii suni si le zici despre tine niste date apoi iti dau ei cea mai buna cotatie la una din firmele cu care lucreaza ei.

Noi asa ne-am facut asigurare la masina si comparand cu cat platesc altii pe aici e ok(ish). E adevarat ca in Romania plateam atata asigurare in 5 ani, dar acolo erau si riscurile mai mari Hahahaha!
Bishop said…
Pai... daca nu mai scrii pana la Paste... Craciun fericit si tie, ca si asa nu e diferenta la mine. Ca eu si de Craciun si de Paste tot carne de porc mananc. Ca doar e cea mai buna leguma.

Zici ca acum nevasta-ta are G full. Esti sigur? Tu l-ai gasit pe G asta? Sau sunt doar supozitii? :D

Hai sa ai un Paste fericit si o primavara si vara si toamna cat mai frumoase, ca la voi trec repede astea si mi-e ca nu apuc sa iti urez pt fiecare la timpul ei. ;)

Salutari din insorita(ish) Brazilie romaneasca a lui Mazare!
paulvarahil said…
@ JP
Merci frumos! Am sunat si asteptam un raspuns... se pare ca firmele de asigurari sunt in urma cu munca.

@ Episcopu
Crezi ca as scrie pe blog despre ce are nevasta-mea in necunostiinta de cauza? O pot si dovedi oricand... iti arat permisul de conducere. :)
Sarbatori fericite la toti evribazii si numai de bine.

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon