Sa pis in freza iarna canadeza

E sfaritul lui Martie si tot aia e. Privind la orizont ... vezi linia orizontului, dar metaforic vorbind... urmatoarea saptamana ne scaldam tot in 3-6 grade Celsius. Ceea ce e de cacat. Caci soarele asta e mijto tare... straluce' ca Il Luce... de carici sa ne-apuce. Dar las' ca vinea ea priiimaaah- vaaaraaaaah!!!
Consemnul e ca mergem regulat la sala. Cateodata regulati, cateodata regulat. Asta-i regula. Azi a fost bun de tot... sala + basketbalet. Bun asa.
Apoi la munca, nu e bun... deloc, dar necesar. La munca am avut o discutie scurta cu o locatara... o okioasa cantareata de opereta. Intr-un mod nerelevant a avenit vorba de muzica rap iar dansa s-a exprimat vis-a-vis de ea ca si "poetry" si "modern poetry"... Am vrut sa o intreb daca imi citeste blogul si face misto de mine. Dar era pe bune.
Am citit presa sportiva si m-am spart de ras citind despre meciul Romania- Luxemburg (3-1)... Pentru cine nu a vazut meciul, un meci castigat greoi dupa ce Luxemburg a condus cu 1-0 si a fost 1-1 la pauza. Mutu a dat doua goluri si a fost cel mai mondial de pe teren. si de aici vine gluma urmatoare: "Romania a invins Luxemburg pentru ca Mutu are boala pe ospatari."
Apoi commenturi pe gsp.ro:
Rere: "Meciul trebuia programat miercurea. Băieţii nu ştiu să joace marţea. Plus că bate şi vîntul tare dinspre Pietricica..."

Nede: "Oricum avem noroc, ăştia din Luxemburg au ieşit de la muncă abia la 5:00 şi sînt cam obosiţi"

Ionel: "Doar pe Mutu îl avem, restul sînt praf . Sîntem ca Luxemburg, doar că îl avem pe Mutu"

Alex4you: "Hai că bifăm şi noi o victorie, bine că am căzut cu desculţii ăştia în grupă cu noi"

David27: "Meci palpitant,ce răsturnări de scor !!! Fantastic meci !!! Mai jos de atît nu se poate, sub noi nu mai e nimic"

Symba_sezione: "Ne vedem la Universitate să sărbătorim victoria?"
Traditional: "Eu sînt la Piaţa Unirii şi nu reuşesc să mă strecor printre miile de fani ca să ajung la Universitate :("
HAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!
Am primit CA CAdou un barbeque grill de la matusa Tamara. Claudia nu m-a lasa pana nu l-am montat... acum am barbeque grill in livingroom. Asteptam sa treaca nesimtita asta de iarna si sa curatam balconul, sa chilluim...
Am vazut DuminiCA CA Romania freamata la Wikileaksurile alea care nu fac decat sa confirme ceea ce unu cu un lindic de creier in cap stia deja.
PS: am fost la Walmart sa-mi iau chiloti... si mi-am amintit intr-o milisecunda de ce imi luasem chiloti din Romania... pe rafturi sunt numai chiloti de baba barbatesti. Nu-mi plac deloc. Am gasit unii decenti la Costco, marca Champions... nu i-am incercat inca dar arata decent. Cred ca atunci cand vine vara (probabil in 2012) am sa aplic metoda aia "sa nu-ti mai puta ciorapii"... adica sa nu-i mai porti...

Comments

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon