Tuesday 27 April 2010

Botswana currency 2

Citez dintr-un clasic in viata: “Cu suisuri-coborasuri, mai greu sau mai usor… ****** se mentine, nu ma las nici daca mor.” Si… stii vorba aia, “hai cu Brancoveanu!”? Am fost mazilit, fratie. O treaba marsava, venita din interiorul cercului de incredere. NU MA ASTEPTAM! SUNT SOCAT! Am plans bacovian pana am facut intoxicatie cu plumb.
De fapt nu e o drama. Nu esti concediat ci doar te muta la un alt site. Si apoi… nu am de ce sa-mi para rau. Salariul mi-a ramas la fel, ma muta inapoi pe tura cu Claudia. Si mai scade si stresul avut.
Si nu e totul. Atunci cand se precipita treaba te mai misti si tu din lancezeala. Si uite asa am mai multe optiuni. Supereroul ar putea sa se intoarca.
Din treaba asta cu securitatea am iesit castigat cu cel putin 2 prieteni buni. Si ca veni vorba, Osama se casatoreste Lunea viitoare si suntem invitati la cununia civila. Daca va mai amintiti familia lui Osama e paquistaneza si nu suporta ungurii… pardon, indienii aka familia logodnicei lui. Osama m-a sunat acum 2 saptamani si mi-a cerut sfatul caci nu stia cum sa-si abordeze parintii. El a fost cam mamos de felul lui asa ca i-am recomandat clasicul “ du-te ZI-LE, nu intreba daca ai voie”. Acum esti barbat, poarta-te ca atare, doar e hotararea ta nu a lor. Si cica a functionat. La inceput. Ma-sa s-a sucit. Dar casatoria merge inainte caci Osama e barbat de-amu. S-a schimbat in bine baiatul asta si imi place sa cred ca a invatat vreo doua trei scheme de la mine. Micul meu padawan si-a luat zborul. (imi sterg o lacrima in coltul ochiului… maro)
Osama m-a sunat intr-o seara, saptamana trecuta, socat de faptul ca un okios a venit sa se antreneze sa-mi ia locul. Hahahhahaha, draga Osama! Viata e o curva si cand zic asta nu ma refer la viata… iar tu stii la ce ma refer. Eram curios sa vad care e procedura KGB-ului in a te instiinta. Pentru ca nu am fost mutat disciplinar sau pentru vreo eroare ci doar pentru ca Sherifa nu a mai avut incredere in mine ca supervisor. Iar KGB stie ca viata-I curva si stie ca nu ma refer la viata cand spun asta. Vicky, schedulerul m-a sunat Vineri pe la 16:30 si m-a anuntat sa nu vin Luni la lucru caci am intalnire cu seful, la head office. “Don’t go to work, come to the Head Office. Your shift is covered.” Hahahahhahahhahahahahha. Sa mori tu ca e! Dar Vicky e superbaiat si i-am spus. Hei Vicky, I kinda suspect what’s goin on. It’s cool. M-a anuntat ca déjà mi-a gasit un site, pe tura de dupa-amiaza. Perfect! Luni am vorbit cu Sefu care m-a ofertat sa ma mut la viitorul lui department dar ar fi trebuit sa lucrez pe ture, de dupa-amiaza si de noapte. Pas! Asa ca m-a mutat la alt scheduler care mi-a gasit un site nou, cu mai multi bani, dar care incepe din 25 Mai. Pana atunci sunt Harlem Globetrotter. Si fiindca noul scheduler are glume in program (ati prins-o p-asta? Scheduler… program?) azi si maine lucrez cu Claudia. Sunt padawan-ul ei. Ea e sefa. Ma rog, ea a fost sefa mereu…
Asadar, din 25 Mai as avea un site nou, cu mai multi bani, mai aproape de casa si pe tura cu Claudia. DAR… am explorat si partea cealalta si l-am activat pe Flash Gordon. Maine am un interviu pentru un post de supererou. Si acum realizez ca dupa ce mi s-a ars sursa de current de la computer chiar inainte sa plecam la munca… am nevoie de una noua maine la prima ora ca sa pot sa-mi listez resumeul. Hhhahaahhahahahaha, in mortii ei, in plm!
O ardem iarasi des cu romanasii. Magazine, mall, mechanic auto, spalatorie auto, jucam carti, rummy, canasta, monopoly, gatim si ne uitam la filme. Ca pe vremuri hehehehehhe.
Apropos de filme. Seriale. Eu si Claudia am inceput sa ne uitam la serialul “Cum am cunsocut-o pe ma-ta”. Si ne place, si nu ne mai saturam.
Vremea e placuta dar nu e “marfa rau”, ma intelegi? RomaNASIi pleaca in Ro sa fie NASI la niste prieteni d-ai lor. Cand se intorc planuim sa mergem la Tobermory, Bruce Peninsula. O a fie pijda.
Si mi-am mai amintit ceva. Ieri am fost cu Claudia la un magazin romanesc. Si pe tavan sunt niste poze cu romani imbracati in port traditional. Si nu am putut sa nu-mi exprim o parere personala: “astia arata ca pula imbracati asa!” Si cica trebuia sa vorbesc mai incet. Ma rog…
Viata merge inainte la Canada. Ieri nu-mi venea sa cred ca am implinit un an de Canada… in Octombrie 2009.
Bahtalo, amigos.

2 comments:

That would be me. said...

Bafta.

Unknown said...

Salut. Iti citesc de mai mult timp blogul. Si marturisesc ca rid cu pofta mereu! Keep going! Succese in continuare! Sper si eu ajung intr-o zi in Toronto. p.s. din chisinau RM...

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...