Wednesday 23 March 2011

Doncha worry, it is prolly worse then it looks

Yep... e 23 Martie si in sfarsit a venit vara in Canada. - 4C si viscol. Probabil vreo 10 cm de cacat alb. Cum zicea ala in bancul lui cu Jurnalul unui emigrant in Canada: Cacatul asta alb nu se mai opreste! Si asta tocmai cand priveam cu jind balconul si faceam planuri pentru la vara, cu barbeque si chillout in racoarea serii. Sa pun o boxa la geam sa sursure maneaua pe fundal. Marfa. Mai ales ca am luat de pe net 3 albume clasice cu Guta, din 2001 si 2002. Si nici macar nu glumesc. "Ca sunt baiat de baiaaattt..."
N-am vazut meciul lui Bute dar m-am uitat la secventa cu knock-out-ul. Vreau sa precizez ceva. In ziua premergatoare meciului citisem pe gsp.ro CA CAnada e cu Bute. Asa o fi... dar doar daCA CAnada egal Quebec. In 2009 eram in training (Nike) la un site si supervisorul ce ma trainuia era fan box, dar periculos. Chiar si practica boxul. Ca fan si parcticant omul habar nu avea cine e Doroftei sau Bute. Deci Canada toata e cu Bute, zicea gsp.ro. In ziua meciului am rasfoit curios Toronto Sun. Ghiciti ce... se pare ca in Toronto nimanui nu-i pasa ca Bute e campion mondial la nu stiu ce categorie si isi apara centura contra lu' irlandezul ala. Ba, da' de loc!! Deci, nu toata Canada e cu Bute. Aici lumea se agita la UFC. Boxul e considerat gay.
Iar am febra mujkiulara. Am fost la basket. Am invatat spilu asa ca m-am bagat direct pe jumatatea unde joaca "baietii". Deci am fost ales in echipele combatante. Meci de 4 vs 4, la doua panouri, pe jumatate de teren. Se juca pana la 9. Mie imi place cand mergi la un teren, nu te cunoaste nimeni... deci nu te alege nimeni... ramai cu ala de a ales ultimul. Si apoi le dai muie cu sange. E perfect. Ca in White men can't jump for shit.
(pauza publicitara, am terminat cafeaua Tim Horton's si ma uit sa vad daca am castigat. Cacat, n-am castigat. Dar am fost rugat politicos sa mai "joc").
Am castigat primele 2 meciuri. Se juca pana la 9, am marcat cate 3 cosuri in fiecare meci. In al 3lea meci jucam in filme cu zombie. Am pierdut acel meci 8 la 9. E bun. Ce nu e bun e ca merg ca un poponar ghengbenguit.
Ieri ne-am apucat de home improvment. Pe podea in hol si in bucatarie erau niste placi de vinilin vechi de cel putin 20 de ani, cred. Si aratau ca o pula zbarcita si plina de pete. Si cum avem om in interior la Dollar Store am aflat ca sunt placi de vinilin mijteaux, 3 bucati la $1. Ieri am facut bucataria. Si pentru ca, noua ne-a placut... a mai venit un elefaaaant. Azi am pus si pe hol. Doar ca m-am plictisit la un moment dat si am sa termin treaba maine.Dar chiar arata bine. Mi-e ca atunci cand ne vom muta de aici, o sa se cace superintendentul pe el ca am lipit cacat pe cacatul deja existent. Dace nevoie... o sa-l smulg cu lacrimi in ochi... Si stii vorba aia... nu e ceramica adevarata... dar e un antrenament bun, nu? Si doar se stie... imigrantii romani din Canada au lucrat cel putin o data-n viata ca Superintendent sau au pus ceramica.
Deci... e 23 Martie si cacatul asta alb nu se mai opreste.



2 comments:

chrislord said...

plm, a fost 30 cm de zapada, nu 10... si m-am cocosat la lopata ftui, ca am driveiul mare am driveul mare, e putin mai mic decat parcarea de la mall.
sa te plangi de zapada cand ai casa , nu cand stai ca boeru gugustiuc la bloc... :)

si inca cateva zile de fric, pana dupa 1 aprilie

paulvarahil said...

eu stiu de ce aveai tu 30cm de zapada pe driveway... erau 10 cm ai tai, cu 10 de la vecinu din dreapta si 10 de la vecinu din stanga... ca ei au curatat mai repede.
promiti ca pe 1 aprilie e cald? ca data de 1 aprilie nu prezinta incredre... gen: "lasa, frate ca-ti dau banii pe 1 aprilie".... hehhehe

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...