Wednesday 23 February 2011

Un okios... se legana...

A plecat okiosu... a venit Claudia.
Se pare ca okiosu nu facea o treaba buna. (NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!)Se pare ca era prost de il ustura si l-au bagat afara de la site. (NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!)Mai demult, intr-o postare ma intrebam cum plm ajunge unu ca Okiosu sa lucreze acolo. RETORIC! Stiu raspunsul. Nu, nu e vorba de pile. Pentru scheduler suntem doar unul dintre multi. Ne stie pe unii dupa mecla fiindca atunci cand vorbeste la cilifon cu tine se uita la profilul tau unde ai si avatar. Schedulerul nu cunoaste NICI un site si nu conaoste nici un Property Manager. Site-ul cutare are nevoie de un guard. Care-i urmatorul pe lista. Go, Planet! Am descoperit asta cand eram supervisor si Pizda Prasta ceruse sa fie schimbat un guard ca nu era bun si KGB-ul a trimis unu si mai prost. Apoi unu si mai prost. Dar uneori, scheduler-ul te cunoaste personal. Adica mai mult decat in prima ta zi cand te duci sa-l vezi ca sa-ti dea programul. Si atunci se poarte frumos. Deci Claudia e colega mea de la celalalt turn. not bad... not bad at all.
Venim si plecam de la munca impreuna. Toti spun ca e bine ca we save on money, transportation si cacat. Adevarat, dar eu personal castig aproape o ora pe zi. Din timpul meu. Din viata mea. Plus ca vin si plec in hainele de munca.
Apoi avantajele sunt multiple. Poa sa fie afara -273 Kelvin. Acum vin cu masina, nu mai trebuie sa port caciula, sa ajung la munca si sa ma spal pe cap in chiuveta casa pot sa-mi fac freza cu gel. Vi se pare un pic over the board? Va invidiez pe voi astia ce aveti curajul sa iesiti din casa cu freza "asa m-am trezit azi dimineata".
Am o compulsive disorder legat de freza mea. Investesc masiv in industria de gel de par. O fac de muuult timp. Exista mituri ca iti pica parul. Bai, uite ca am niste cunostiinte ce nu-si dau cu gel si le iese fruntea prin par, daca ma intelegeti. si apoi mai e un mit, ca daca te speli zilnic pe cap iti pica parul. Bai uite ca eu ma dau cu gel zilnic si din cauza asta ma spal zilnic pe cap. si tot mai am par. Sigur miturile astea sunt bazate pe studii aprofundate. Bai, daca fata nu te ajuta, iar freza de "asa m-am trezit azi-dimineata" accentueaza fata ta de moldovean... FA FRATE CEVA IN PRIVINTA AIA.
Am un verisor caruia i-am facut freza cu gel intr-o zi. Ma jur ca arata a om. dar a renuntat, nu e gelul de par pentru el. Probabil a auzit ca ii pica parul de la gel.
Unui alt verisor mai tinerel i-am spus ca daca vrea sa fie baietas, sa fie pedant mereu ca si cum ar merge la o intalnire. N-a inteles din prima si a continuat sa vina in vizita cu ciorapi rupti in calcai spunandu-mi ca "nu si-a dat seama cand i-a incaltat", etc. Apoi a priceput. Sigur nu-si mai aminteste ca eu i-am spus asta. Trebuia sa-l fi inregistrat... apoi ii scoteam ochii...
Azi ne-am inscris oficial la YMCA. Maine incepe cursa catre febra musculara. Sa ne fie de bine. Abia astept.
Am inchis 4 credit carduri. Balanta la 0. Si mai sunt si bani in cont. Oricum, in maxim o ora se trag numerele la LotoPorno. Implor bulanul lui Pippo Inzaghi. Hai cu tata!

3 comments:

chrislord said...
This comment has been removed by the author.
chrislord said...

de ce plmea ai avut nevoie de 4 carduri, ca je nu intelege nici sa ma pici cu ceara masii...dar ma rog, fiecare cu ce are...aaa, am inteles , mi-a picat fisa de mi-a rupt freza, le-ai deschis ca sa ai ce inchide, asa cam ca usa.

paulvarahil said...

ma... unele le-am avut de la inceput... apoi am facut altele in conditii mai bune... apoi un Mastercard... ca nimeni nu mi-a zis ca nu e de bine. adica de ce sa ma fi stresat cand le plateam la timp, nu? :))

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...