Blonzi vs. Blonde

Azi am mers cu Claudia la veterinar cu Fetita sa-i facem vaccinurile anuale. La intoarcere ne lasa pe mine si pisica la bloc iar ea se duce pana la Food Basic sa cumpere nejte kestii. Eu nu imi luasem cheie asa ca am luat cheia Claudiei, ramanand sa ma sune ea cand ajunge acasa si cobor eu sa-i deschid. Buuun, plan perfect... l-am mai aplicat si altadata. Dar ajung acasa si daca ati citit postul anterior stiti contextul cu pierdutul de telefoane...si eu iar NU AVEAM TELEFONUL. Bagami-as, mi-a cazut in masina. Iar are sa-mi tina Claudia morala. Hai ca ma duc dupa ea si venim impreuna. Ma duc la Metro in Parkway Mall Plaza. Purtam okelari de soare si caciula iar o pensionara ce statea pe banca aia de la intrarea in Metro nu ma scapa din priviri. Eram si imbracat in haine largi, aratam ghengsta or sumthin'. Si purtam okelari de soare lucru se pare dubios. Probabil pensionara face parte din grupul alora care cred ca ochelarii de soare se poarta DOAR vara, ca ei se numesc okelari de vara nu okelari DE SOARE. Ma plimb printre rafturi ca scobitoarea-n cana si apoi realizez ca-s retardat. Ce draq cautam eu in Metro cand Claudia s-a dus la Food Basic?!! Bravoooo, bravoooo. Sunt bun, sunt greu, sunt magnifique!!!
Hai acasa. Pe scari imi pica fisa mai greu ca turnul din Pisa: de ce nu-i scriu pe messenger? Ii scriu. Imi raspunde: Hai jos ca am ajuns. Vezi? A functionat treaba cu messul. Blond platinat...

La mine la munca agentiile imobiliare lasa cheile de la apartamente in cutiute cu cifru si agentii care arata clientilor apartamentele isi iau cheile din lockboxes. Simplu. La multe condouri din TO lockbox-urile sunt in casa scarilor, prinse de balustrada. Unde lucrez io au pus in garaj un grilaj pe perete, dar dupa colt. Deci e complicat sa ajungi la ele. Tre sa ia liftul pana la Parking Level A, apoi din elevator lobby iesi in elevator vestibule si de acolo in parcare, unde pe dreapta dupa colt e marfa. In elevator lobby la stanga ai iesirea iar la dreapta Recycle Room. Deasupra de iesire scrie EXIT iar pe cealalta... RECYCLE ROOM. 3 din 5 agenti intra in Recycle Room. Uneori cu tot cu clienti. Si inchid usa dupa ei... apoi realizeaza si ies din Recycle Room. Duuuuh!

Vine o blonda de la munca si se plange in gluma de cat e de frig afara: "It's like minus 40."
Io raspund: "Eh, come on! It's not minus 40... is more like minus 39."
Ea: "Really?!"
Io (face palm virtual): "NO!".

(not that late) Later Edit: iau liftul sa ma duc sa patrulez parcarea de la level D in sus. Cu mine in lift un cuplu pe la 50 de ani, vizitatori. Coboara la level A aka Triunghiul Bermudelor. EL se indreapta spre Recycle room. Ea ramane usor confuza pe loc. EL: This way! (barbatul e vanator, are instinct). Nevasta-sa da din cap: I think is this way! In timp ce usa de la lift se inchidea le-am indicat directia corecta catre Visitor Parking. Instinctul de vanator nu are semnal in underground parking.

Comments

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon