Ma uit si privesc...


Ma uit pe fereastra si privesc la mii de Chinte Royale la frunza de artar. Ne-am mutat. Cu peripetii... cu bagaje, cu pisoaie... cu tot. Si ne place. Ne place rau de tot, sa ne fie de bine. Multumim capitalei Greciei si celor doi albanezi Demolari si Albert Duro. Am tras cu Claudia tare si in 2 zile am avut totul pus la punct, aranjat si curat. Matei Corvinus imi va imprumuta o bormasina de spalat si am sa bortelesc peretii sa agatam Rembrandturile si Grigorestii. Totul e bine si frumos... dar TOTUL e umbrit de rosul in nuanta de Rogers. Area Representative-ul nu a predat PVR Box-ul la deposit si nu a fost scazut din inventarul meu... drept urmare am o factura de $600... marfa nu? Si cand te gandesti ca mi-am dorit cu foc un pachet VIP... cand nici nu stiam ca exista asa ceva... dar acum stiu... si probabil n-am sa uit niciodata. ce-o sa fac? Sunt sleit de puteri, de nervi, de vointa... maine am sa-l sun pe reprezentativul pacii sa-l intreb daca are sub pat vreun PVR box in plus... si am sa trimit si un mail umil cacatei Clark Kent... sa-i explic ce si cum... poate rezolv ceva... Ironia face ca noi sa locuim pe partea "gresita" a blocului si sa nu putem instala antena de la Bell... and here comes Rogers... dar nu pot baga cablu de la Rogers cu o datorie de $670 pe factura, nu? Daca ai fi vazut toate astea intr-un film ai fi spus:"mooaama ce tembel e scenaristul asta!" Eu am deosebita sansa sa traiesc "live si in direct" aceasta epopee ce bate la fundul gol Iliada, Odiseea si Mos Eneida.
Azi Claudia si-a luat Blackberry... am asteptat dupa un umflat 45 de minute... umflatul se chinuia sa activeze telefonul unor femei... dupa trei sfert de ora femeile si-au cerut banii inapoi si au plecat... Claudia fierbea... din fericire la ea a durat 10 minute.
In urma cu 2 ani de zile... imbracati frumos, sa dam bine in poze, urcam treptele Primariei Resita si spuneam DA! in fata aburilor de alcool emanati de primar. 2 ani! La multi ani si sa ne fie de bine.
Ma las pe spate sorbind din champania Crystal de 15 dolari /sticla... Stam pe balcon cu ochii mijiti catre frunzele de artar din copacii din fata blocului... la vara au sa tina racoare baietii astia fosnitori... Nu e rau... nu e rau deloc...

Comments

myxro said…
bravo,bravo,spor la treaba mai departe
ShayD said…
La multi ani!! si La multi ani!!Sa fiti iubiti,bogati si fericiti!!
Unknown said…
La multi ani si sa aveti o viata frumoasa in Canada!!!!

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon