Saturday 9 May 2009

AMR 7

Incep cu cronica "derby-ului" de Romania... aka Steaua-Dinamo. A fost probabil primul Steaua-Dinamo la care m-am uitat cu durere de carici. Si nu din cauza ca nu mai tin cu Steaua... sau nu din cauza ca 7000 de km distanta imi tranchilizeaza sentimentul antidinamovist. Nu! Ci din cauza ca meciul a fost asa de jenant incat nu merita interes. scria cineva ieri pe un forum cel frecventez: "care e diferenta dintre un meci de liga 3 si El Clasico Rumeno? R: meciurile de liga 3 nu sunt difuzate la televiziunea nationala."
Sezonul Stelei e deja compromis. Nu se zareste ABSOLUT nimic la orizont. La echipa aia se petrec niste lucruri absurde. Ca in comunism, capetele limpezi au fost inlaturate. S-a adoptat "mergi pe coarda ca vin eu pe sipca". si uite ca treaba merge inainte, dar inainte nu inseamna si bine... inseamna doar miscare. Jucatori plafonati care au realizat ca nu au cum sa faca saltul la vreo echipa mai buna si astfel se cramponeaza de locul caldut si bine platit. Limitarea li se vede de la meci la meci. Apar note explicative de la specialisti: cu multi din acesti jucatori Olaroiu a ajuns pana in semifinalele Cupei Uefa. Da?! Jura-te! Da' asta nu era acum cativa ani???? Adevarul e ca m-am enervat sa vad cum Nicolita nu e in stare sa dea o centrare (desi cica e fotbalist profesionist). Apoi Nicolita se accidenteaza si preia Moreno jobul de executant al loviturilor libere. Si descoper cu stupoare ca se poate si mai prost. Acum cine e imbecil? Baiatul ala care face ce poate (desi cica e fotbalist profesionist) sau antrenorul care il lasa de 6 ori consecutiv la rand una dupa alta sa trimita mingi direct in out de poarta, sub ochii increduli ai suporterilor care sigur isi spuneau: "pai ce moloz, pai mai bine pot da eu!". Apoi Bicfalvi suteaza, Motii Ma-sii se panicheaza si i-o baga lu Matache la unghiu' mort. Jucatorii Stelei se bucura obscen de tare comparativ cu meritele lor. Apoi niste dinamovisti lesinati trag si ei un sut care este (surpriza) deviat de bivolul de P. Marin. si e 1-1. M-a deranjat asa... vreo 30 de secunde, ca dinamo a egalat. Victoria Stelei era importanta doar in prisma unei eventuale victorii a Unirii Urziceni. Steaua ar trebui sa aibe ca singur scop sabotarea dujmanului. Dar ei inca visau la titlu. LA TITLU!!!! EJTI NEBUN? Tu ai o echipa in care nimeni nu e in stare sa centreze, nu e in stare sa faca un dribling, nu e in stare sa paseze... DESI SUNT JUCATORI PROFESIONISTI LA CEL MAI GALONAT CLUB DE FOTBAL ROMANESC! Si totusi... ei au asteptari... titlul... macar locul 2, califacant in CL. Get ur priorities str8, muthafuckaz: dINAMO NU TREBUIE SA AJUNGA IN CHAMPIONS LEAGE. NICIODATA!
Ok. Tragem adang aer in piept. Serenity now!
A trecut o saptamana din doua. Asta e ultimul weekend on duty. Cacat! De ce am sentimentul ca aceasta cladire construita pe vechi loc funerar al indienilor producatori de papiroase ne-o va trage la modul anal... fara lubrifiere? Asa, de ramas bun.
A inceput sa se afle cum ca plecam. Ba, la multi le pare rau. Va fut in gura pe toti. Vine un vietcong si imi spune ca se muta la sfarsitul lunii Mai (noi plecam pe 15 Mai). Fiind in perioada Sarbatorilor de iarna, patrunsi de acest spirit, facem fapte bune la locos ce-i avem la Favorites. Vietcongii astia fiind de treaba am incercat sa-i ajutam. Ei trebuie sa elibereze pana pe 1 iunie cotetul, dar viitorul lor apartament nu e gata, superul de acolo are nevoie de 5 zile sa-l puna la punct si loco voia sa stie daca poate sa stea aici alea 5 zile. Eu i-am spus ca eu l-as lasa, dar ideea e ca plec cu 2 saptamani inainte de fapta. YOU'RE LEAVING?!! BUT WHY?!! Ce mah? Da' tie ce-ti pasa? ca si tu pleci. Yeah, but why are you leaving? Omul era socat!... si tot asa. M intreaba lumea prin lift daca e adevarat ca plecam. Am primit si laude. Un alt loco, care ne-a creat probleme la inceput ne-a invitat Vineri la nunta sa.
Cel mai tare (a se citi bivol retard) a fost Soprano. el s-a destainuit unui contractor amic al nostru, cum ca nu se astepta ca Balaceanca sa fie asa de pusa la punct. Se astepta probabil sa i-o las ruine, cum a lasat-o Orlando Magic, fostul superintendent. Atat de ingamfat e Soprano in parerea lui buna despre el insusi... E indeajuns de sarpe sa fie un bun sef si un bun angajat... se face placut de toata lumea dar are un defect: ii place prea mult sa vorbeasca.
Abia asteptam sa plecam. Azi o sa incepem sa impachetam marfa. Poate vin si romanasii maine pe la noi. Discutam cu lumea despre locuri de munca. Trebuie sa gasim ceva.
Pisicile au insomnii din cauza ca degetele noastre de la picioare nu le lasa sa doarma, le creaza cosmaruri si le ataca pe intuneric. Si atunci ele strikes back. Iar acum fac numai draci. Eu fug dupa ele prin apartament bocanind tare pe parchet sa le sperii. Mai inainte mi-a trantit mobilul pe jos de pe masuta. Oooooof!
Soprano se pare ca a gasit niste inlocuitori. Cand a vorbit cu Claudia era incantat ca erau canadieni pur-sange arab si ca erau superintendenti din tata in fiu, probabil printr-o relatie incestuoasa nepotrivita????????????
Cand l-am intrebat eu nu mai era asa "aprins". Cica Teo trandafir trebuie sa mai faca niste verificari la becgraund, sa vada ce si cum. Oricum, daca ii ia, Joi si Vineri trebuie sa facem training Adidas sau Nike cu ei. Apoi predam cheile, urcam averea familiei in camionul U-Haul si ii dam bice.
No regrets, no hard feeling. No roads... just Romania.
Multumim Zircon Media. Multumim si dumneavoastra ca v-ati uitat la frumoasa emisiune. Traim in balaceanca, si asta ne ocupa tot timpul(a)...

4 comments:

Anonymous said...

da unde plecati oameni buni? va intoarceti in RO?

paulvarahil said...

hahhahahahahahahaha NU!
Ne mutam in alta parte... atat.

Diana said...

Multa bafta!
Spor la prins pisici, sa le puneti in cusca inainte de carat cutii sau mobila, ca o sa le apuce strechea, nici nu stii pe unde se ascund.

si sa auzim de bine!

myxro said...

Multa bafta!

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...