Tuesday 21 August 2018

Shlap de focking casa

Pitbull-terrier!!!


Do'a-Lantzuri s-a casatorit cu roaba lui dumnezeu. Printre invitatii de marca s-au numarat si Dadan cu Sotz'ia Kay-Kay.

Putea mirele 2Chainz sa aibe si 3 lanturi tot nu putea sa intre in competitie cu slapii de focking casa, baah. Dadan aka Kanye a rupt lumea modei. Dar de ce sa chinuiesc eu tastatura cand pozele vorbesc de la sine?


Aproape-ti pare rau de duamna ca ea a venit in pantofi inconfortabili si total nepregatiti pentru aceasta nunta din filmul lu Kusturica - Pisica neagra, Pisica alba.

.

Uite si o poza cu Kanye dansand la nunta:


Astazi, in ziarul local Steaua, un critic de muzica pop (baah, da-ma dreaq) se intreaba daca e prea devreme sa discutam despre "mostenirea" aka Legacy lasata de Drake. Nu pot numi nici un cantec de-al LEGENDEI dar am inteles ca i-a rupt cu bataia pe Beatles, spulberandu-le recordul in Topul 'izdii american. Cred ca cel mai mare atu al lui Drake din punctul meu de vedere este ca nu merge in slapi de focking casa la nunti... indiferent de cate lanturi are ginerica. Vorbind de muziCA CA CAlitate... nu ascult, nu-mi dau cu parerea. Dar daca si tacerea e un raspuns inseamna ca si faptul ca nu imi dau cu parerea reprezinta o parere. Pai ce parerea mea?!

Toronto se panicheaza de la inundatii. Vreun dans pinguin al ploii la vreo nunta de nativi a scapat de sub control si acum... ploua. Acum cateva saptamani se inundase Centrul Toronto-ului.


Deja vu much? cu inundatiile de la Pasajul resitean?


De ceva timp parca se anunta puloaiele astea. Cerul a fost acoperit de un strat cetos numit "haze" in engleza pe suprafete mari de te uitai la soare si te intrebai daca e Luna, gen. Ca-i lipseau razele alea specifice si intensitatea.


Din cauza asta nu am mai iesit in weekend la plaja sau ceva. In plus, juca Si-moh-nah!! Care a reusit sa-i strice vreo doua zile Claudiei. Am remarcat aceeasi atitudine a Simonei fata de caldurile sufocante de pe malurile noridce si sudice ale lacurilor nord-americane. A pierdut o finala la Toronto fiindca nu purta sapca (Un'ti-i shapca?!) si soarele necrutator oparea lumea si-n tribune. La finala de Duminica o vedeam pe Kiki Mertens in fiecare pauza cu gheata in prosop pe grumaz. Si-Moh-Nah! nu folosea... probabil sa nu traga curent. Finalul setului 3 semana cu reclama la Duracell.


Vorbind de lesinati... la munca, un contractor vine si ne anunta ca au gasit intr-un-ul din apartamente pe resident mort. Ejti sigur? Da, man... nu raspunde , e cu ochii deschisi... Ok, cheama garda si salvarea. Revine baiatu'... stai ca e ok, omu medita. Plin de okiosi p-aici... de ce nu ar fi si yoghini avansati? Dar ce stare de meditatie, tatii, are asta? Singurul in stare sa mediteze in halul asta pare sa fie prejedintele romaniei, Klaus... care din meditatii a ajuns landlord x 6. 6 case frumosi! Aia da yoga.

Uite c-a iesit soarele... ce furtuna baaah... Ah, stai ca a intrat la loc.

4 comments:

Tzipi said...

Mireasa aia pare 90 % sanse sa fie transgender from male to female. Nenea ala nu are schelet de femeie indiferent cati hormoni ar pompa in el.

Am ris la faza cu mortu', dar majoritatea asiaticilor mediteaza, nu doar yoghinii. Un chinez batrin, specialist mare prin comunitatea de asiatici, la care facea barbatu'meu acupunctura ne-a invitat in parc unde tinea el cursuri de Tai Chi. Asta era o favoare foarte-foartemare, ca nu erau cursuri pentru toata lumea, din ale apublice.
Chinezu' ne-a pus sa punem jos telefoanele, aparatele foto si ne-a spus ca o sa ne arate cum functioneaza chi-ul, o singura data, ca nu suntem la circ. Eram un sir de oameni care au inceput sa se miste sincron dupa cum ne arata el cu degetul. Nu ca am fi vrut sa facem asta, insa nu ne puteaam opune, ca simteam o forta magnetica ce ne impingea pe spate, ne apleca in fata, ne sucea pe toate partile, etc. Nici macar nu ne atingea, nu vorbea, ci doar intindea degetul spre noi, iar noi nu ne puteam abtine. La cererea noastra a repetat insa individual : pe unul il manevra cu degetul, iar ceilalti ne uitaam.
Mno, treaba e ca niciodaata nu stii cu cine stai de vorba. Par oameni normali, banali, ba chiar prosti, insa niciodata nu stii la cine te uiti.

paulvarahil said...

Hey Tzipi, Okiosii "e" dubiosi pentru okiul rotund al barbarilor necivilizati- nume de cod gweilo. Am mai vazut grupuri facand tai-chi in locuri publice dar, ai dreptate, nu-mi amintesc sa fi vazut albi implicati desi nu m-am gandit ca nu sunt invitati. Cand interactionez eu cu ei, ei se chinuie sa fie canadieni, se chinuie sa vorbeasca bine engleza, etc. Ieri am avut unu (cred ca made in HK, un fel de bucurestean de-al lor) ce m-a innebunit de cap. A vorbit atata de mult incat nevasta-sa i-a spus ca-l asteapta afara. Vor sa fie okiosi doar cand le spui NU la ceva si tot repeta obsesiv incercand sa te convinga sa spui DA la ce vor ei, desi e imposibil. Ma amuza ca incep sa imi dau seama dupa haine cine e okios de a doua generatie aici, caci viniturile se imbraca dubios iar okiosii nascuti/crescuti aici au haine conform modei nord americane, sensibil mai "clasice".

Tzipi said...

Depinde cine tine cursul de Tai Chi. Sunt cursuri publice, facute pentru bani si acolo primesc pe oricine cu amindoua mainile, si sunt cursuri in cerc inchis, pe sistem de networking si recomandari.Intr-adevar, albii nu se prea baga la chestii orientale, decit cel mult la nivel superficial, insa si acolo se duc unde e " la moda". Chinezu' de care zic, se imbraca american, clasic, dar era si un tip in virsta, pe la vreo 60 de ani, iar numel mic era ... canadian insa avea ambele educatii la el, si aia academica-candiana, dar si aia esoterica-traditionala.
Exista un magazin chinezesc, din asta de grocery, dar numai ala, in care ma saluta si clientii si angajatii. Nu stiu de ce. De fiecare cind ma duc, astia ma saluta la greu si se inclina. La inceput credeam ca saluta pe cineva de linga mine, din spatele meu si ma tot uitam stinga-dreapta sa vad pe cine. Nimeni. Chinezu' daca ma vedea derutata, se uita fix in ochii mei , se mai inlina o data si ma saluta din nou. Triunghiul Bermideelor, Zona Zoster, ce-i in magazinul ala habar nu am, dar mi se intimpla de fiecare data cind ma duc, fara exceptie. Si m-am uitat cu atentie la restul clientilor : pe aia nu-i saluta nici dracu', nici nu sealuta intre ei !

paulvarahil said...

:) Eu vad o singura explicatie. Ti-au citit blogul.

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...