FUBAR


The situation is FUBAR!

Pana ieri eram cumva doar paranoic cand vedeam ca se intrunesc prea multe elemente ce fac posibile atacuri de genul acesta... Azi nu mai sunt paranoic? Oh nuuu, acum sunt si mai paranoic...

Poate se vedea altfel daca bucata aia de trotuar nu ar fi bucata favorita de plimbat la soare. Soare ce-l cautam in fiecare zi pe acolo, in pauza de masa. Desi nu eram departe, la noi s-a aflat din gura-n gura. "S-a intamplat la Yonge and Finch" suna destul de ireal in momentele acelea. Apoi cauti stiri proaspete de nici o ora si vezi poze cu locuri ce le cunosti.

Si dupa ce te mai uiti un pic realizezi ca inca nu a trecut o ora de atunci, de cand tu erai chiar acolo.

Un pic prea aproape de eveniment pentru gustul meu. Sa zicem ca e bulan ca pauza de masa e de la 12 la 1 si nu de la 1 la 2?

Fuck it! Bulan sa fie...

Sunt atatea feluri de a muri stupid... sa te omoare un lake fiindca are filme-n cap... wow!

Am ajuns sa ne bucuram acum cand autoritatile, acesti parinti ai nostri, ne soptesc calmant cum ca omu e "doar" nebun... nu e nebun si terorache... fiindca implicatiile dintre cele doua variante sunt grele...

Cica eram prea paranoici sa mergem la Air Canada Centre la tarcul ala pentru fani numit Jurassic Park, sa sustinem baietii locali.

Comments

Anonymous said…
Vad ca Cleveland ne-a dat cu terenul in cap si anul asta. De abia astept sa se retraga Lebron.

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decat cald

Pedigree de fata blocului - 4 "Exodul"