Wednesday 28 January 2015

Eu zic ca e de bine


Printre putinele lucruri ce mi-au ramas in cap din timpul scolii a fost ca "diferenta dintre rascoala si revolutie e ca, prin definitie, rascoala se termina prost pentru organizatori pe cand revolutia implica succes... altfel s-ar numi rascoala".


La fel si cu tradarea lui Howard Snowden, tehnic e tradare... dar daca te uiti la intregul tablou... se mai numeste ea tradare? Prometeu, a fost el tradator sau nu?

Cica azi a fost publicat un raport oficial in care se spune ca in Operatiunea Levitation, serviciile secrete canadiene monitorizeaza si stalpii de care atarna fibra optica, nu numai traficul de pe internet. Ba chiar si-au bagat nasucul si la aliati.

"The covert dragnet, nicknamed Levitation, has covered allied countries and trading partners such as the United States, Britain, Brazil, Germany, Spain and Portugal, the report by CBC News and journalist Glenn Greenwald said."

In 2012, in documentele scoase la lumina de Snowden se preciza acest lucru iar presedintele brazilian nu a parut sa faca giumbulsucuri cu mingea pe plaja la Copacabana de bucurie cand a aflat ca "politicosii" de canadieni au spionat ministerele de Minerit si de Energie din Brazilia. Sa fi fost coincidenta ca pe atunci vizita si premierul nostru Brazilia cu ganduri pasnice de infratire economica?

Ce ramane ca sigur e ca suntem monitorizati la o scara mare. Adica TOT!

In a statement, the OpenMedia.ca lobby group said "CSE is clearly spying on the private online activities of millions of innocent people, including Canadians, despite repeated government assurances to the contrary".

Schimband (oare?) registrul, redau cu maximum amuzament cuvintele cheie folosite de niste cetateni sa intre pe blogul meu:


- floci cand a pierdut la box mondialu (2 intrari)
- emigrare canada lista ocupatilor 2015 (1 intrare)

...urmeaza vedetele!!!...

- imagini cu fete si baieti in pula goala (1 intrare)
- pule.groase (1 intrare) (cum suna formularea asta, huh?)

Eu zic ca e de bine.

5 comments:

Tzipi said...

Cam asta e nivelul pupulatiei si sare in ochi doar cand scapa pe net, ca in viata reala sunt mai discreti,ca se autocenzureaza.
Astia sunt cei care nu au nimic impotriva legii Big Brother, pe motiv ca ei nu au nimic de ascuns, deci e perfect ok sa le fie monitorizata viata, exact ca si cobailor, ca vitelor din ciurda.
Si daca tot nu au nimic de acsuns, ca ei sunt copii cuminti, nu ar trebui sa aiba nimic impotriva nici daca periodic autoritatile ar veni sa le perchizitioneze locuintele, tot preventiv.
Exact la fel cum le perchizitioneaza viata online si comunicatiile, iar ei sunt foarte de acord, pe motiv ca nu au nimci de ascuns. Vai mama lor de marionete !

paulvarahil said...

Sunt perfect de acord cu ce ai spus. Ar mai fi de mentionat ca lumea e mult mai somnolenta decat i-ar veni orcui sa creada. Ma uitam saptamana trecuta la nejte kestii pe youtube, interviuri cu tarani romani care nu stiau nici macar in ce an suntem, sau cum se numeste tara. Intrebarea "pe ce continent ne aflam?" era deja pentru avansati. Nu spun ca sunt atat de retardati ci doar obiditi de munca si de viata de taran din secolul 18 traita in secolul 21.
"Dar la vot mergeti?" Aaaaagh,
normal... dam cu stampila acolo.

Tzipi said...

Propaganda, a indus in mod pervers in mintea maselor, ca intimitatea este acelasilucru cu infractiunea ( " a avea ceva de ascuns" ). Ca daca nu te-ai face vinovat de ceva, nu te-ai ascunde, nu ?

In realitate e doar o eroare de rationament : toti infractorii se ascund, insa nu toti cei care se ascund sunt infractori.

Dar cum masele sunt incapabile sa gandeasca, ele iau de buna povestea cu " daca nu ai nimic de ascuns , ar trebui sa fii de acord sa iti fie incalcata intimitatea ori de cate ori autoritatile au chef si in orice mod care le convine lor ". Pentru ca esti cuminte si nu ai nimic de ascuns, of course !
Din pacate, dobitocii astia sunt dotati cu drept de vot.

Nightclaw said...

sa stii ca data viitoare te caut si eu pe google.....poate te gasesc =)))))

paulvarahil said...

Sa folosesti neaparat google ca am contract cu ei. :)

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...