Sunday 16 November 2014

Realegeri

Cred ca trebuie sa precizez din startul inceputului ca doar imi dau cu parerea despre alegerile din Romania, asa cu iz de bagat in seama. Mai sunt mai putin de 15 minute pana la inchidere... daca am inteles eu bine. Sunt curios, normal, desi nu vad sa aibe vreun efect asupra mea. Vreau sa mentionez ca daca era sa ma duc as fi mers sa votez anti-Ponta. Dar aici e iarasi de mentionat ceva... Dusmanul dusmanului meu nu mi-e prieten de data aceasta. E tare dubios cum Iohanis asta a aparut din neant si a venit sa salveze neamul. Daca n-as stii ca el e doar masca de dupa care zambesc satisfacuti aceeasi, nici n-are importanta numele lor. Mereu e o re-alegere chiar daca fatada se schimba. Cum zicea unul odata, alegerile astea... e ca si cum o diva isi schimba chilotii cu unii noi dar nu se mai si spala inainte.

Hai Romania!

5 comments:

Tzipi said...

E absolut penibil cum propaganda i-a manipulat pe romani ca pe turma de oi si i-au manat incetisor catre urna de vootare. S-au emotionat ca fetele mari, cand le-au zis-o pe aia cu " sa fim eroi in turul doi ".
Inainte vreme, orice toanta care fata mai mult de 4 puradei, era declarata eroina. In zilele noastre, orice marlann care da cu stampila pe unul din cei doi candidati ai Mafiei, deine erou national. Exista ceva mai penibil de atat ?

Din nefericire, majoritatea romanilor nu pot intelege ca nu ei aleg presedintele, ci puterile straine care au interese in zona. Si nu pot pricepe acum ( dar vor simtit pe pielea lor ) ca li s-au vandut gos=gosi, ca de fiecare data, iar ei le-au inghitit ca pelicanii, orbiti de emotiilesi patriotismul de doi lei, induse de propaganda.

Tzipi said...

Mass-media din Romania a fost mult prea ocupata sa excite romanii, ca sa-i scoata la vot si a trecut sub tacere cel mai important lucru : Putin a parasit mai devreme Brisbane, datorita tratamentului la care a fost supus ( iar asta nu poate avea consecinte bune ). Premierul Canadei s-a rastit la Putin, din cauza de Ucraina ...
http://www.canada.com/business/Fisher+Harper+Putin+Ukraine/10381702/story.html

paulvarahil said...

Am vazut aia cu Putin. Ziarele canadiene il laudau pe Harper ca i-au crescut bile de bowling in chiloti.

Cat despre Iohannis... a fost halucinant sa vezi cum aia de l-au votat se purtau de parca proportia de voturi pentru el a fost 90-10% si nu extrem de apropiata, de parca nu votasera vreo 5 milioane si pentru Ponta. Si mai ales... asta cu Mesia. Mereu se asteapta un salvator. Ce naiba-l recomanda pe asta ca si salvator? Sau obsesia romanilor cu religia lui Iohanis. Sau ca e neamt.

Asta e. Distractie maxima.

Chrislord said...

Lasa , ca o sa vezi tu, Santa Klaus is coming to town. Auzi ca cica ne da la Craiova pamant gratis si nici taxe nu mai platim. Si nici nu arata rau curvistina de primarita. Te bagi?

paulvarahil said...

Craiova, olteni, Universitatea, Mititelul? Oltenii "fura"? NOOOOPE!

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...