Tuesday 1 July 2014

Kanata Day

Revin cu si despre Rob Ford. Ma indoiesc ca a iesit din vizuina inainte de ziua Canadei din coincidenta. Mike Strobel de la The Sun titreaza ca daca nu se mai drogheaza si nu mai bea Ford are inca o cota de popularitate suficienta pentr a castiga alegerile. A venit si cu un discurs lacrimogen ce incepe cu Draga Stolo.
Hai sa analizam 5 lucruri spuse de el si scoase in evidenta de ziar:
1. "I accept full responsibility for what I have done"
Asta e comuna tuturor politicienilor care imediat dupa ce spun asta se impart in doua categorii: aia care isi asuma PE BUNE responsabilitatea si demisioneaza din principiu si aia care raman in functie si se motiveaza cu dume carpato-danubiano-pontice "daca as demisiona as fi un las ce da inapoi din fata vicisitudinilor vietii". Rob Ford e din ultima categorie. El accepta total responsabilitatea faptelor sale doar asa, din vorbe. Reamintesc ca a fost prins si filmat in flgrant consumand fucking crack cocaine.

2. "I was blind to the dangers of some company I kept and those associations have ended"
Porcul a fost un porc orb si nu si-a dat seama ca niste negri traficanti de droguri de mare risc din ghetto ar (putea) fi influenta proasta. Cati ani aveai Rob, 13? Ah, erai anul trecut? Muje! Asocierea lui cu dealerii de droguri a incetat. SUNT CONVINS! Unii au fost arestati si restul... ma indoiesc ca mai vor sa-i vanda droguri lu Rob Ford dupa toate astea, nu?

3. "I was in complete denial"

Eu cred ca minti. Eu cred ca ai ars-o cu tupeu pana inainte de a intra la reabilitare.
Cred ca minti si acum cand spui asta. Sa te cred acum sau sa cred filmuletul ala in care erai Bob Marley si cantai chestii rasiste?

4. "I can proudly say today that I have begun the process of taking control of my life"

Sa fim atenti la cuvinte. El abia a inceput un proces. El SPERA de fapt sa poata face ceva. Eu nu te cred, cois.

5. "We have come a long way despite my personal struggles"

Puteai sa come a short way si sa nu ai nici un struggle daca demisionai mata imediat dupa ce ai fost dat pe gheata de negri tai. A durat si inca dureaza doar din cauza ca nu te dadeai plecat. Probabil, draga porcule, ai uitat cu minteai ca te-ai lasat de baut si esti marfa gigea iar apoi mai aparea cate un film unde erai mort de beat urcat pe mese prin restaurantele torontoniene.

N-a raspuns la nici o intrebare pusa de reporteri. El a venit sa zica ce vrea el.

E ziua Canadei. Noi la munca, evident. Platiti regeste, sa nu fim bulangii...

Cica 100 de bucati de imigranti au depus juramantul ieri. O zi solemna. Dar cica unii dintre ei au temeri legate de noile prevederi de lege privind imigratia. Sursa mea de secrete din lumea de dupa cortine mi-a spus ca se va da legea care sa permita guvernului canadian sa revoce cetatenia celor cu dubla cetatenie. Aici in ziar zice ca doar pentru acte de terorism sau tradare. Omul meu zice ca legea asta e facuta ca textele alea cu font mic din contracte si ca e facut ambigua sa le permita sa jongleze cum vor. Cica vor sa forteze aplicantii la cetatenie sa garanteze sub semnatura ca vor continua sa locuiasca in Canada. Asta mi se pare de bun simt. Adica macar o perioada. Oooh, acum am citit... Aber Abdelemssih (femeie) din Egipt e foarte ingrijoarata ca trebuie conform noii legislatii sa fie in tara cat asteapta sa ii vina invitatia la juramant caci unii trebuie sa calatoreasca in tara natala sa-si viziteze familia. Come again for Big Fudge? Slaba vrajeala asta.



No comments:

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...