Pierdut Primavara...

... declar nula.

Top 5 coldest Toronto winters over the past 25 years (average)

1994: -7.8 C
2014: -6.0 C
1996: -5.9 C
2003: -5.8 C
2011: -5.4 C

Doar locul 2 in ultimii 25 de ani pentru aceasta iarna, dar e destul de bun zic eu. In ianuarie am avut un moment din ala in care am realizat cu adevarat ca degeaba ma bucur pentru ziua asta mai calduta caci iarna va dura pana in Aprilie. Macar pana in Aprilie.
Fucking Canada. A si nins la greuceanu si am mai avut si distractia aia maxima cu ploaia inghetata. Si in iarna aia din 2008-2009 cand venisem in Canada a fostd estul de belea dar parca n-a fost asa. Ma rog. Asa ne-am asternut formularele alea de emigrare, asa dormim. A trecut ceva vreme de cand n-am mai scris. Busy with life, cum se zice, poate un pic mai mult decat de obicei. Am avut oaspeti din Romania. Romanaches au fost la noi pentru 2 saptamani, avand si ei niscaiva treaba pe la Toronto. A fost frumos sa ne revedem dar din cauza programului nostru, dar si a iernii, n-am facut mare lucru.
Am mai facut o vizita la sud de Dunare. De data aceasta cu mai mult folos. Data trecuta, in Octombrie, mai mult ne enervasem de experienta la shopping in mall-urile si outlet-turile americane. Preturi comparabile cu Toronto si nici o oferta consistenta. De data aceasta insa am avut mai multa sansa. La outlet-ul din Niagara americana erau reduceri de pana la 70% si nu doar la capete de stoc. Mi-am cumparat niste bluze excelente de la Tommy Hilfiger cu $16. La Adidas era reducere de $70 la o gama larga si am gasit o pereche de ghete de basket exact cum cautam de niste ani buni, model mai vechi, pe care am dat $25. Are you fucking kidding me? Deci merita sa mergi din cand in cand la americani sa cumperi niste lucruri.
La munca iar s-au tulburat apele. Lumea e agitata iar eu dau vina pe basita asta de iarna. Intri in depresie, frate.
Cu Dumnezeu inainte!

John 3:16 "For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life.

Ma uitam la plasa de cumparaturi si nu-mi venea sa cred. Numa' pe fundul plaselor de cumparaturi n-am mai vazut reclama la crestinism.

Comments

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon