Sudden Clarity

Mereu am fost un fan al meme-urilor. Alea bine facute, adica. Un meme bun e funny si inteligent in acelasi timp. Adica foarte bun.
Inca de cand am vazut primul meme cu Sudden Clarity Clarence m-am spart de ras fiindca poza aka template-ul lui e geniala.
Aduc vorba fiindca in ultima perioada (cre'ca de cand am facut 30 de ani si-s mult mai matur in gandire sau ceva) am avut multe momente din astea de claritate maxima in care ma luminam in cap de ce aia si de ce ailalta, facand in cap niste conexiuni dubioase intre elemente ce le credeam eu disparate, fara legatura intre ele. Pana cand... BAM!!! Sudden Clarity.
Cred ca cel mai important moment de claritate a fost sa realizez care a fost punctul de cotitura din viata mea. Acel moment unde daca se intampla altfel toata viata mea ar fi fost altfel. Si nu ma refer ca mai buna sai mai rea. Ca n-am cum sa stiu asta ci in mod clar diferita caci prea multe lucruri s-au intamplat intre timp ca sa ajung aici, acum.
Era in 2005. Era inainte de aceasta era. Era inainte de tot. Eram pe punctul sa termin facultatea si eram boskete. Tata murise in Decembrie 2004 si moralul facea scubadiving in Groapa Marianelor. Eram in punctul ala in care nu ca aveam nevoie de un job ci aveam nevoie de ORICE job. Aveam un tovaras ce putea sa imi dea un job, orice job, dar a zis NU. Motivatia lui o consider falsa si acum si continui sa ii port pica vis-a-vis de asta caci ecuatia e simpla: ti-am cerut sa ma ajuti intr-un moment in care aveam nevoie si ai zis "nu". Bine-nteles ca e veche chestiunea si nu mai are importanta dar e acolo... daca s-ar fi scris raport de tura dupa intamplare acum ar fi fost la Arhiva, nu?
Si de acolo a inceput restul vietii mele. Epoca Moderna a vietii mele. Un alt tovaras vorbeste cu alt tovaras ce nu era atat de tovaras cu mine pe atunci si uite ca primesc un alt job, unde a fost mult mai distractiv si mult mai aproape de "mine". Tot acolo, in apartamentul dedesupt de apartamentul lui Chivu, am facut o curte. Claudia s-a lasat curtata mult dar a meritat. Acelasi tovaras ce nu era atat de tovaras pe atunci a devenit un foarte bun tovaras si m-a invatat si mai multe si m-a tras dupa el la noul job. La noul job am dat mana cu baiatul ala ce zicea ca de Luni nu mai vine, caci pleaca in Canada. Era 2007 deja si in scurt timp bagam actele pentru Canada.
Nu cred ca sunt multe momente de cotitura intr-o viata de om. Nu orice "nuaoiaulastangaoiauladreapta" creeaza o cascada de evenimente.
Mi-a placut acel moment de claritate. M-a facut sa ma inteleg mai bine.

Comments

Roby Szekelyi said…
Fiecare sut in fund e un pas inainte, right?
paulvarahil said…
Nu cred in proverbele romanesti. Si la asta, hahahhahahahah... depinde de sut... e cu bocancul sau nu; e cu spitu sau nu... loveste doar buca sau intra intre ele; poate sa te atinga si in testicole.
Parodia mea la acest proverb e "Un sut in oo e un pas inainte".
Roby Szekelyi said…
This comment has been removed by the author.
Roby Szekelyi said…
Hmmmm, lots and lots of choices, trebuie sa le trec prin aparatul masticator al joianei sa vad ce rezulta. By the way, ce va mai fac felinele?
paulvarahil said…
Pisoaiele?
Dresajul e aproape complet. Mai e putin si vom face absolut tot ce vor ele.
:)

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon