Friday 12 October 2012

Mondenul si radiatia emisa de el

Aseara citeam plictisit presa sportiva din online-ul romanesc. Din cauza cititorilor ca mine ce nu vor sa dea bani pe ziar, "jurnalistii" fac ORICE CA COcalaru sa dea click, sa curga banu' tsunami. De cocalari e plin, motive sa dai click sunt deci pazea Fukushima. Fiindca e ziar de sport pe partea dreapta a paginii sunt linkuri catre ziarele colorate si nu numai. Azi au fost bebelusi decapitati la nastere (si mai zici ca pizda nu mujca)iar Monica Gaborcupalarie statea de mana cu copii lu Michael Jackson.Dar aseara, netarMUITA Oana Zavoranu isi daduse cu fofoloanca in ciment de Fieni la nu stiu ce emisiune ce se ocupa cu astea. Surprinsi de amploarea fenomenului am stat cred ca vreo ora sa aflam culisele razboiului mediatic dintre Zavo si Pascu. Pascu... am ras de ne-am spart. Pascu e numele lui Pepe dar in gura lui Zavo (wait, what?) Pascu devine un apelativ atat de plin de dispret incat e suficient ca ea sa zica "Pascu" si deja l-a umplut pe Pepe de spume. Hhahahahahhahahhaha!
Socanta e naturaletea lor cu care se exprima despre mizerii in emisiuni. Normalitatea ce-i inconjoara: cameramani scatofagi, microfoane sub nas, si scandal. Apoi consistentul public nevazut ce cere mut "mai mult, mai mult!" si creeaza succesul unor showuri pacatoase sau aparitia unor aratanii ca omida aia de Maruta. Omul vede atat prostie invitata pe canapelele alea incat ti se induce ideea ca gazda emisiunii e deasupra jegului intelectual. Dar nu e. Zavoranca are un talent incredibil de a putea vorbi in cotinuu. Nebunie curata. Daca o asculti vorbind despre ceva serios ajungi sa crezi ca nu e proasta dar apoi se produce un scurt-circuit in capul ei si incepe sa tipe si sa-ti toarne struguri in cap iar apoi sa-si dea cu muia de podea... adica la capatul opus al spectrului. Iar tu ramai WTF!!!!!???? Ceea ce e amuzant pana la gata.
Cand citesc Toronto Sun am o tendinta de a deschide ziarul invers si a-mi arunca ochii pe penultima pagina, "SHOWBIZ",desi rareori citesc mai mult decat titlurile. Ce e de remarcat e ca si ei au Pascu si Zavoranca lor. Lumea e interesata la culme de vedetele pizdii. Inteleg... dar nu aprob foamea asta de senzational din ala gen "Lilo s-a zmotocit cu Doamna Ma-sa ca a futut niste bani primiti imprumut si Domnu Tac-su a chemat garda, nino nino n shit".
Ce e incredibil e ca lumea vrea, cineva simte asta- aloca spatiu la televiziune, spatiu de emisie, angajeaza oameni, angajeaza sapatori in cacat de subiecte, firme cumpara spatiu publicitar, televiziunea invita retarzi, emite retard pe post iar cocalarul ingurgiteaza. Dar nu numai retarzi... tre sa cauti retarzii la moda in zilele alea... iar asta nu e domeniu de nisa... e fucking trend... Eu scriu asta, tu citesti asta... iar la gata ne dam academicieni... ce culoare crezi ca avea stiloul lui Sienkiewicz cand a scris Neamul Soimarestilor?

6 comments:

royan32 said...

Asta e doar o dovada ca cineva ne vrea PROsti...rau.
Partea proasta e ca aia care ingurgiteaza depasesc numarul celor care isi dau seama ca aberatiile din media sunt pt a le umple unora capu' gol cu tampenii fara valoare. Sa incerci sa te pui cu ei e inutil, cunoscatorii stiu de ce!

paulvarahil said...

Nu pot decat admira indemanarea celor care dau temele de casa prostimii. Zi tu daca nu e costum made pentru cocalarii de orice natie? Stii tu vorba aia: barfa moare ultima... uuuhh... what?
Tot cacatul asta e o barfa la mod profesionist. Daca reusesti sa stai cu adevarat neatins de miasma... e amuzant.

Nightclaw said...

Soc! O dezvaluire socanta care ii va afecta pe toti romanii! Sienkiewicz a scris Neamul Soimanitilor cu pixul si nu cu stiloul! Click Aici pentru a afla detaliile acestei senzationale rasturnari de situatie!

paulvarahil said...

N-ai pus link-ul!!!
:((((((((((((9

Chrislord said...

l-a pus, da` e numai pentru initiati

Chrislord said...

cand bem o bere?

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...