Saturday 30 June 2012

Intermezzo- Prag IQ 2

Metaforic Tricoul polo roz a revenit. Tehnic, avea o camasa roz pe el azi. Scenariul a fost identic doar ca azi a avut noroc si imediat ce a oprit in fata usii de la garaj si s-a dat jos sa sune la interfonul de la cladirea gresita, un resident a tras langa el si si-a folosit telecomanda sa deschida poarta. Oupan sessa-miii!
Probabil in mintea lui de purtator de roz garajul acestei cladiri are arhitectura unei planse de joc video... unde trebuie sa aduni indicii ca sa deschizi usi... pentru a termina apoi misiunea. La usa catre lifturi au stat 6 minute lungi si chinuitoare. Mai ales pentru mine. Touch screenul interfonului prezenta hieroglife prea incalcite pentru acest Jean-Francois Champollion. Nu stia nici cum sa faca scroll down desi e fucking obvious. Cand se uita frustrat pe pereti fiica-sa incerca sa umble acolo tragand cu degetul exact de bara de scroll.
Sunteti gata?
Nea Camasa-roz o lua pe sus si o tragea deoparte, sa nu umble la ala ca-l strica. Bun asa!
Sau nu.
Hai noroc... Maaaarrrrrj!

3 comments:

Unknown said...

Tot paznic de bloc ai ramas dupa atatia ani de canada?O masina SH in rate care o vei plati ani bun ide acum inainte si o vei folosi sa mergi tot in aceleasi locuri turistice industrial cum e Niagara Falls ...a meritat tot efortul si drama instrainarii pentru niste maruntis?

paulvarahil said...

Instrainarea de familie nu merita pentru nimic. Ma gandesc ca despre asta vorbesti si nu bati campii despre plaiurile stramosesti. Din comentariul tau deduc ca ai citit ce am scris acum mult timp si ai dat o geana din nou. Te asteptai sa fiu presedintele Canadei sau ceva? E ok... nu-s vreun exceptional. Eu mi-am atins apogeul pazind blocul. E saracie cois, deci masina SH si vacante la ieftineala. Niagara e la 1 ora jumatate de mine nu la 7... deci l o adica ma pot duce sa mananc o pizza pana acolo. Si o fac.
Cat despre munca... prefer sa pazesc blocul decat sa dau grout. E alegerea mea.

Chrislord said...

cand bem o bere? am stela si becs la rece.

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...