ziaresportivedecacat.ro

Azi am nervi din aia nervosi pe ziarele online de cacat romanesti. Stiu, "de cacat" e sinonim cu romanesti. De data asta m-am convins de cat de cacat sunt "ziaristii" de sport romani. Acesti scatofagi adulmeca doar la anusul lui Becali. La anusul lui Dragomir. La anusul lui Iancu si altii de produc audienta, respectiv trafic.
Site-uri intitiulate "ziare online de sport" care de fapt sunt site-uri de scatofagi gen paparazzo. Numa titluri bomba, de care am mai scris. Stirle se invart doar in jurul fotbalului romanesc dar abunda in diaree despre guzganii de genul enumerati mai sus. In luna Mai se intampla play-offul NBA, play off-ul NHL... nu erau stiri despre asta. Nici macar despre Finale. Sa ma cac pe ei de ziaristii pulii mele, ca sa manca si gura lor ceva.
Azi a inceput Copa America, echivalentul Campionatului European. Cu majoritatea jucatorilor sudamericani jucand in Europa la echipe de top, acest campionat prezinta ineteres pentru micropbisti, singurul neajuns fiind fusul orar. Te uiti pe cacatgesepe.ro? Afli ca Neymar nu-si va tunde chica caci freza aia de ananas e talismanul lui. Sa ma cac si pe el si pe voi, ziaristii pulii mele.
Unii credeau ca ziarele de sport romanesti sunt doar despre fotbal in detrimentul altor sporturi. NU!!! Ziarele de sport romanesti au ziaristi lihniti care scriu de foame. Iar in "on line" titlurile sunt EXPLOZIVE!!!! "Ei trebuie să fie Xavi şi Iniesta la Steaua » Cum schimbă echipa Prepeliţă şi Bourceanu". Cine maaaaaaaaaaaah?
Prepelita si Bourceanu sunt Xavi si Iniesta? Dar tu dai click sa vezi... si faci trafic, sa manca si gura lu scatofag, sa faca si el un ban cinstit.
Presa sportiva romaneasca preseaza cacat!

PS: in minutul 80, Argentina - Bolivia 1-1. CE GOL A DAT KUN AGUERO!!!!!!!

Comments

Bishop said…
Da Canada ce mai face bre? CA in ultima vreme vad ca te ocupi doar de aspecte din Romarlania, chesti despre care noi, astia de iti citim blogu', stim deja in direct de la locul faptei.

Era mai funny cand ziceai de Canada. Zi si tu acum despre cum intra USA ale Americii in faliment, chestii d'astea.

Oricum, daca imi conving nevasta, data viitoare comentez din Scotia, LOL.

Bahtalo.

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon