Tuesday 8 March 2011

R2G2 and c3popo

Deci...
Am aflat cum iau okiosii permisul de conducere. Dai peste unu care vrea sa te treaca. Io am dat peste unul care dupa vorba dupa port parea canadian pursange cu accent est european. La iesirea din plaza n-am semnalizat dreapta. Da e ok, baaaaah... apoi cica n-am intrat corect pe banda de facut stanga. Apoi bajetul m-a bagat printre case si a ales o masinaparcata langa bordura si mi-a indicat sa fac o parcare de tip vagon. Nu mi-a iesit. Si era atat de cald in masina, ca am ramas cu geaca pe mine. Si am decis sa mai incerc o data parcarea fara sa-l mai intreb daca doreste asta. Si am aliniat-o din nou lanaga cealalta masina atat de aproape incat omu meu a clipit nervos. Apoi mi-am facut nod pescaresc la maini incercand sa pun rotiel drepte, ca sa pot lua o data de volan complet. Omu nu era pescar asa ca a notat repede. Am inceput parcarea. Coltul dreapta al masinii a trecut milimetric pe langa coltul masinii parcate. Examinatorul era ridicat din scaun, cu curu strans de frica. I-am aliniat masina langa bordura, opera de arta... custodele dela Louvre mi-a facut pe loc o oferta sa o prezinte in galerie. Am pus masina in Parking si am dat sa trag frana de mana. Nu mai era nevoie, era deja trasa.
L-am dus pe om inapoi la centru de examinare. La un semafor cica am incetinit prea tarziu. Am parcat masina in alt loc decat cel de unde plecasem. Am oprit motorul si omul meu cu accentul lui aspru mi-a tinut morala. Vazand ca nu ma prind de schema s-a oprit si m-a felicitat. OOOOOOh! 10x, man. Nu stiu daca a durat 10 minute toata treaba.
Fiindca trebuia sa ma razbun pe Claudia pentru faza de la Costco cu caruciorul de cumparaturi, am jucat teatru si i-am spus ca am picat. Instructorul meu mi-a cerut sa vada foaia. Cu un ochi la Claudia ce ma imbarbata si cu un ochi la instructorul care se uita in foaie si nu intelegea eu ma amuzam de zor.
Deci inca un okios pe strazi... iar asta e undercover... nu are ochii mici... si nici altceva, da?
Numa' de bine si La multi ani femeilor.

2 comments:

MIR said...

Pacat ca n-ai apucat sa incerci povestea cu oglinda panoramica pentru unghiurile alea moarte (e in comentarii la post-ul cu caruciorul si babuska).

Ar fi fost interesant de vazut ce zic instructorii la o asemenea cucerire a tehnicii si ingeniozitatii chinezesti :))

paulvarahil said...

Hahhahaahha.
Ideea e ca la examen trebuie sa faci totul ca la carte... adica tre sa intorci capul ca la coltul strazii cand te uiti dupa pizde, in toate directiile. Dupa ce ia examenul lumea se uita unde vrea ea, in telefon, in poseta...

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...