Ucigas in paralel

Tuoooamne Dumnezeule! Nu-mi vine sa cred!
Daca am sa devin ucigas in paralel... sa stiti ca Rogers e de vina. Balaceanca ne-a tras-o la caca BIG-MUTHAFUCKING-TIME! Vorbeam ieri de "beneficiile" ce le-am avut ca superintendent, respectiv pachetul VIP HD... de la Rogers... yeah boy... de la ruagers. Problema e incalcita ca un ghem smotocit de pisicile noastre, asa ca urechile la dom' sergent! In Noiembrie 2008 la 2 saptamani dupa ce ne-am angajat apare un tigan Rogersit la noi la usa cu cadouri de Mos Cracila: un PVR HD Box (pentru satenii din Romania care n-o sa pupe in viata lor asa ceva, PVR HD Box e un fel de receiver de satelit, da?). Primul lucru ce l-am intrebat: e moca? Da! Apoi am intrebat: sigur e moca? Da! Apoi am intrebat: sigur e moca? Da! Apoi am intrebat: sigur e moca? Da! Apoi am intrebat: sigur e moca?... bai, cica era moca si cum stiam de la Soprano ca Superoii au cablul "pe de gratis"... in fata ofiterului starii civile am spus "da". NU AM SEMNAT NIMIC. NU AM DAT NICI UN NUME. NIMIC! E rezolvat mosule, de Soprano, de Companie... stai relax! Intr-adevar, primele 2 luni nu a venit nici o factura... semn de bun augur pentru brazda de sub plug. Doar ca... intre timp am facut cerere pentru internet. Internetul l-am facut pe numele meu. Am platit prima luna internetul... apoi a doua luna... apoi... factura e de aproape 400 de paramilitari. Yo-ho-ho and a bottle of rom... ce cacat se intampla pe frontul de Vest?... Il sun pe Soprano... el se zbate ca spermatozoidul in prezervativ si atunci hotarasc sa sun eu la Rogers. Era primul meu contact sexual cu "Rogers representatives". Aflu astfel ca intre Companie si Balaceanca nu figureaza NICI UN DEAL PENTRU SUPERINTENDENTI. Iar cei $350 erau pentru 2 luni de VIP HD Cable... from Rogers, evident. Ii penetrez din nou auditiv urecehea lui Soprano. De aceasta data italianul reuseste sa vorbeasca cu cacata de d-na Clark Kent. Aceasta diluieste cu italianul si ne sterge datoria. VIP-ul ramane moca pentru un an de zile. Credeti ca s-a rezolvat?
NU! Aici au inceput problemele. Dupa cum spuneam, NU AM SEMNAT NIMIC SI NU AM DAT NICI UN NUME in momentul cand ne-a fost livrata "cutia". Ei habar nu aveau cine suntem, doar ca suntem SuperIntendentii. Aveau DOAR adresa. Dar cand mi-am bagat internet... au avut si nume. Iar cablul trebuia facturat catre cineva nu? Conturile s-au unit fara sa stiu... si brusc am avut cablul facturat pe numele meu. PVR HD Box-ul a ajuns astfel in custodia mea.
Ma jur ca nu stiti ce s-a intamplat in continuare. Puteti INCERCA SA GHICITI... dar nu... hai, pupilele pe mine.
Ieri lasasem 2 mesaje cacatei Clark Kent. Evident ca nu m-a sunat dar am primit un email cu un numar de telefon. Sun si imi exprim dorinta de a muta contul meu de internet pe noua locatie. Precum si splituirea acountului de superintendent de numele meu. In logica mea, contul trebuie sa ramana pe NUMELE COMPANIEI, pe ADRESA BALACENCEI. Doamna e intelegatoare si ma rezolva doar ca, PVR HD Box e pe numele meu, e in grija mea si trebuie sa o duc inapoi la o locatie rogers. Imi da cea mai apropiata locatie. Caut in mapquest si raman socat: 18 minute cu masina... 13 mile distanta. Esti nebun???????? Claudia se enerveaza si imi spune sa sun din nou. Sun... evident vorbesc cu alta persoana... ii explic... toata povestea... ii spun ca nu am de gand sa duc cutia inapoi si sa vina sa si-o ia ei. Dar costa $50. Mai sa fie. Mai aflu apoi ca nu e nici o programare pentru Duminica sa vina rogers sa-mi mute cablul si internetul? ????????????????????????? Ma transfera. Spun povestea din nou. Aflu socat ca CINEVA A FACUT O CERERE SIMILARA CU A MEA ... IN APARTAMENTUL MEU. Cica un transfer din acelasi bloc... de la apartamentul 301 la 307, apartamentul nostru. Ma transfera la alt departament... acolo aflu ca nu se transfera nimeni ci ca CINEVA LOCUIESTE IN AP. 307. Degeaba le explic cum ca nu locuieste nimeni acolo... ca NOI ne mutam acolo. NU! Trebuie sa vorbesc cu Landlordul , sa sune el si sa confirme. Il suna Claudia pe SuperIntendent. El spune ca o sa sune in jumate de ora. Concomitent ne pica fisa ca probabil romanasii nu au dat Cancel la contul lor de rogers inainte sa se muta (noi ne mutam chiar in apartamentul in care au locuit ei). Ii sunam. Ei se mira, dadusera Cancel. Dar e o perioada de deconectare de 30 de zile care expira pe 21. Nu vrem sa asteptam. Il rog pe Matei Corvinus sa sune la rogers si sa le explica ca NU mai locuieste acolo si ca e ok. Ma suna inapoi, totul e rezolvat. Sun din nou... alta persoana la capatul celalalt al firului. Povestesc din nou. Verifica. Nu poate sa ma ajute caci CINEVA ARE FACUTA PROGRAMARE IN ACEASI ZI, LA ACEASI ORA, IN ACELASI APARTAMENT. Imi vine sa-mi fut pumni cu piciorul, vorba sora-mii. Ii explic din nou, cu superIntendentul, cu Matei Corvin... femeia e neinduplecata dar se ofera sa il sune pe celalalt care are programare sa vada ce si cum. Astept sa sune. Proasta pulii ma suna pe telefonul mobil. Prins in acest cerc al absurdului, raspund: "Doamna... TOT PE MINE M-ATI SUNAT. SUNT TOT EU! SI AICI SI PE LINIA CEALALTA!" In offside clar pijda isi cere scuze si ma roaga sa revenim pe linia initiala. Convinsa ca acum e pe bune... ma rezolva... suntem programati pentru Duminica la pranz.
Dar mai era o problema... nu voiam sa returnam cutia si nici nu aveam de gand sa platim $50. Problema o depasea pe doamna deci sunt transferat... apoi ma transfera inca o data ... KIAR LA cacata de Clark Kent. Claudia preia controlul microfonului si da drumul la jet. Cacata incearca sa ne explice varianta lor de cacat dar nu-i merge cu Claudia mea asa ca ii inchide in nas. Claudia face spume. Suna mobilul... e cacata... vorbesc cu ea. Ne face pe plac.. in scarba, ma anunta ca i-a cerut o favoare unui Area Representative si acesta va veni in jumatate de ora sa ia cutia, fara bani. Ok. Totul e ok!
DAR... omul vine, lasa niste flyere cu oferte , ia cutia si pleaca. Obositi, ne luam pauza de masa. Verific factura rogers online cu gandul sa o platesc. Fac ochii cat cepele: $129... cand trebuia sa fie vreo 65. CE CACAT SE INTAMPLA? Imi sare in ochi un link... intru astfel in discutie pe chat cu un reprezentant de la rogers... acelasi cacat ca la telefon dar in scris. Intreb de factura... omul ma lamureste... MI-AU SCOS DISCOUNTUL DE SUPERINTENDENT SI ACUM TREBUIE SA PLATESC CABLUL!!!!!!!!!! Omul imi da apoi un numar de telefon ... la care mai sunasem. Sun din nou... vorbesc cu 2 proaste care nu stiau ABSOLUT NIMIC! Pentru ele e simplu... facturarea e pe 11... pana in 11 am avut discountul... acum e 14... acum nu mai am... deci platesc pana pe 10 iunie... pricepi? Apoi inceteaza abonamentul? WHAT???????? perioada de 30 de zile... trebuie sa platesti pentru asta... pentru cablu. CE CABLU? EU MA MUT DE AICI... si pentru cutie, trebuie sa o returnez? CUTIA??????????? AM RETURNAT-O BAGU-VA-S POULA-N GAT! Lor nu le apare nimic in sistem. Disperat inchid. Il sun pe Soprano, ii explic cu factura prea mare. Imi promite ca suna, imi cere datele si mergem mai departe. Suna mobilul... Intr-o engleza stricata un ochios imi explica faptul ca el a venit sa ia PVR HD Box-ul si sa vin sa-i dau drumul in cladire. ????????????????????????????????????? Ies pe hol. Il interpelez si ii explic ca cineva a luat deja cutia. El e "yes, yes, yes"... trece pe langa mine si se indreapta spre apartamentul nostru... sa ia cutia... Dar Paulica nu mai are rabdare si urla pe coridor la el: Yoooo! Where r u goin'?! " I'm here to retreive the HD box" Mi-am iesit din pepeni: Baaaaaa, tu m-asculti ca nu mai am cutia? A luat-o unu de-al vostru deja... Ai crede ca a priceput... dar nu... a luat-o iar catre apartament... L-am luat de mana si l-am dus in birou la Claudia. I-am explicat rar, sa priceapa... i-am aratat flyerele de la ala de a luat cutia si in final l-am sunat pe ala... Pana la urma s-au inteles intre ei si a plecat okiosu in mortii mamii lui. Totul parea ok.
DAR! Ma suna Soprano. Vorbise jumatate de ora cu cacata de Clark Kent. AUZI CARE ERA PROBLEMA!!!!!!!!!! Dumnezeule, imi vine sa dau cu capul(a) de zid! Problema e ca eu trebuie sa returnez modemul de internet si sa imi inchida complet contul la ei, si sa-l deschid iar, la o data ulterioara caci nu e posibil Duminica pentru ca altcineva are deja o cerere de conectare la aceeasi adresa... altcineva cu alt nume, evident... ASA CEVA NU POATE EXISTA!!!!!!!!!!!! NU SE POATE!!!!!!!!!!!!!!! Soprano imi vomita in telefon, deranjat de faptul ca si-a pierdut jumate de ora la telefon sa rezolve o problema pe care cacata reusise sa mi-o puna in carca. Dar ce rezolvase? Cica banii aia in plus la factura sunt ceva gen "garantia" pentru modem... De ce trebuia sa imi inchid contul MEU de internet? Ala il voiam transferat la noua locatie, nu inchis si deschis din nou. Si sa merg 13 mile fara masina sa predau modemul acum? Avand numarul cacatei, o sun... imi raspunde... dar cand afla cine sunt ma repezeste si imi inchide.
Imi doream din tot sufletul sa bat pe cineva. Ma duc acasa sa imi revin si sa sun din nou... sa aflu de ce trebuie sa returnez modemul... si voiam sa aflu de ce DIN NOU le apare ca altcineva are programare... Vorbesc cu alta proasta... asta a fost cea mai proasta din toate... ea nu vedea nici o problema... programarea mea era ok... nu intelegea de ce trebuie sa returnez modemul... nu stia cine e cacata de Clark Kent... si nu intelegea despre ce vorbesc in general... i-am cerut sa verifice factura... intre timp Claudia imi spune sa le futem mortii in gura si sa renuntam de tot. O intrerup pe femeie si ii spun ca GATA... s-a incheiat balul... Ma intreaba de ce: "cause I hate you!!!!!!! Femeia face o pauza... cu voce mai blanda ii spun ca "not You but you-Rogers"... a inteles... si ma transfera la departamentul de deconectari. Acolo un tip ma intreaba de ce... i-am facut un rezumat si i-am explicat ca nu pot sa-mi iau un full time job de a ma certa cu ei pentru un simplu fapt. I-am subliniat ca sunt multumit de internet, de cablu... dar in momentul in care ai o problema cu ei... esti futut!
N-am mai stat la discutii... factura s-a redus la $77 si am 30 de zile sa returnez modemul. Pentru prima data in aceasta zi m-am simtit usurat. Sa ma cac pe prostimea de la rogers. Si pe Soprano.
Am intrat pe site la Bell... au internet usor mai scumpeanu decat rosii... dar cu 60% mai rapid (ma refer la Hi-end plan)... pana la 16 Mb/sec cu vreo 83 de dolari... si 100 Gb limita lunara de download... Plus ca si Cablul cu pachetul basic e interesant... avand posibilitatea ca la pachetul de baza sa selectez singular programele pe care le vei... platind extra pentru ele. Maine am sa sun sa fac programare... sper sa nu fi facut altcineva inainte, tot in apartamentul nostru.
Acum, sincer sa spun nici nu stiu daca am terminat-o cu rogers... ca nu mai am incredere. Astept pana maine sa vad schimbarile din bill... ca vad ca mi-au trimis mailuri de confirmare la FIECARE modificare pe care au facut-o retarzii la contul meu... nici nu stiu ce sa mai cred.
Vreeau doar sa scap de ei. Ah da... si maine dimineata am sa-i las din nou un mesaj cacatei... am sa vorbesc civilizat.... dar am sa-i dau shit. Soprano tre' sa vina sa ne aduca hartiile. Pentru el am o singura intrebare: ceilalti superintendenti de la Companie au cablul pe numele lor sau al Companiei? Daca e pe numele lor... capul jos, imi cer scuze si asta e! Dar daca nu... Soprano va respira pe nas caci gura ii va fi ocupata.
Nu mai suport... dar cred ca am o scuza, nu?
Va pup dulce, fara zahar.

Comments

dwedewdeew said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Anca said…
nu-ti fa iluzii ca si cu Bell e la fel. niste handicapati, si eu sa stii ca nu jignesc asa usor. de cand suntem la ei, in fiecare luna trebuie sa sun sa-mi rectifice factura...

Popular posts from this blog

O stiti pe Paula?

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon