Spume la gura

Let the Super do it? Ceeeeeee maaaaaa?!!?!! Auzi la ea, zdreamtza. Auzi! Lasa-l pe super sa munceasca. Spume am facut de nervi. Tiganul voia sa monteze un aparat de aer conditionat. Si tiganca i-a spus: Let the Super do it!... SUJI MUJE, BAAAA! Si imagineaza-ti,faza nici nu e din realitate ci din filmul Ghost Town. Shiiiieeet!
E simptomatic pentru Locos sa zica asta. Lasa-l pe fraier. It's his job! Ca doar e platit pentru asta. Platim pentru asta! Sambagpaula, ce ziceti de-o marire de salariu? Carnatilor!
A trebuit sa ma intrerup din scris pentru ca a venit un Cocalar (indian sau pakistanez in limbajul codificat la faniliei Varahil) sa-mi spuna CA CAndeshte a vopsea, a diluant. Ca miroase de-ti ia auzul. Eu stiam de la ce. Dimitri facuse podelele intr-un apartament. Klaus insistase sa crape putin geamul , SA IASA MIROSUL... ce nu stie Klaus e ca daca deschizi geamul se face un curent de aer in sens invers, de la fereastra spre interior prin gura de ventilatie din baie, propagandu-se in cladire. Si asa i-am fericit pe aia de la etajele superioare. Stati linistiti, doar 10 etaje. Supereroul s-a dus si printr-un procedeu complicat, am inchis usa de la baie, in apartamentul cu pricina. Si-am plecat acasa.
Astazi a fost prima zi fara Asistenti. Am schimbat bin-ul de gunoi cu Klaus. Afara un frig, vorba lu Shakespeare: "de te caci pe tine". Aida face curatenie. Aida e de la o companie care ne furnizeaza handymen. Ea a mai lucrat aici in perioada fara superintendent si stie miscarile. Acum e angajata cu ora pana va gasi Soprano alti asistenti. Sper ca repede. Principalul stres al Locos e curatenia castelului. Mai sa fie, parca EU as face mizerie, nu ei. Anyway, e my job, asa ca...
Am fost la cumparaturi pentru Craciun. Am trimis si niste bani prin Western Union la familie. Ne simtim impliniti. Ne mai trebuie un sufletel prin apartament. Dar varul Gonzales nu mai aduce cadoul promis Claudiei. Pisicuta e inca la shelter, caci i s-a sticat masina lu varu' Gonzales.
Apropos de varu Gonzales... martea trecuta am fost la Comunity Center la Basket... martea asta nu se poate, si nici cealalta... si nici cealalta... pana nu gaseste Soprano asistentiii... din quatar zile libere... but I'm not mad and I don't cry... I'm just happy cause cows don't fly...
Xmas Fericit la toti evribazii!

Comments

Anonymous said…
Merry Christmas si La Multi Ani!

Sper sa scrii cit mai mult, I love your blog. Hang in there, totul va fi mult mai bine.

Popular posts from this blog

Decada

The art of regifting si alte jmenuri de sezon

Za Paul Varahil Cranicals