Friday 21 September 2018

Un fir cretz


Ai crede ca scriu despre Luna dar o dau cu suceala. Am si eu o poza cu litera C. De pe un perete din baia de la munca.


La baie la Barbati, la orice baie de barbati, gasesti foliculi pilosi rebeli, peste tot. Barbatii ridica colacul sa nu se pise pe el dar in general se pisa pe marginea castronului de portelan, fie el vas de toaleta sau pisoar aplicat pe perete.

Dar pe portelanul jilav, in contrast cromatic, vei gasi alipite in concubinaj cu urina probe involuntare de ADN. Unele fire sunt mai lungi, altele mai groase, hranite bine cu glucasil. Suspectez un fel de marcaj ritualistic al teritoriului prin pisare "cacainii" dublat de marcare prin ADN, ca si o semnatura a artistului in coltul panzei ce-a pictat-o.

Adica ARTA!

Artistul in cauza a semnat cheratinos pe peretele tapetat undeva la inaltimea pieptului. Not bad! O fi un floc format din anti-materie anti-gravitationala. Tehnologie de atlant, ceva.

Nu mi-e clar cum a reusit "accidental" sa faca asta... dar vorba aia... a mers omu' pe Luna si retur.


Exibit C...

Day 3, so far... "coafura" #rezista...

Monday 17 September 2018

Duminica la Costco

Sunt antagonisti in stil desi au multe in comun. N-ai zice...



Si totusi...

Costco. 2018. Septembrie.

E Duminica deci e nebunie si sunt cozi lungi la casierie. Multipli de casierie. Toate pline. O duminica obisnuita la Costco. Membrii stiu. Nu esti membru, nu stii... vorba aia.

Pe stanga e El. Nea Sandala. E vara, e cald si are un principiu puternic de viata: daca nu ti-ai taiat unghiile la picioare... macar sa le pui in vitrina. Lumea trebuie sa stie. Are sandale jmekere, tip sport, ma-nteleji? Aia la Olimpiada acum 2000 de ani nu aveau sandale? Nu faceau sport? Faceau... Faceau...

Ala din fata noastra era insa mai interesant. Si lui ii este cald caci si pentru el e vara. Era oferta la pantaloni de stofa asa ca avea un balot intreg de pantaloni in carut. Sa fie. El e diferit de Nea Sandala incepand de la pantalonii scurti. Unde Nea Sandala mentine linia shport cu niste pantaloni scurti de la Under Armour celalalt asorteaza niste pantofi nasoi fara siret la ce altfel decat o pereche de pantaloni "ca de stofa" dar... scurti. Sa nu uitam sosetele de culoare inchisa sa nu se vada jegul, sa le poti lua mai multe zile. Sssst!... Victoria's secret.

Nevasta-sa e gravida si se chinuie sa scoata marfa din carut si sa o puna pe banda. El nu e gravid, el e la telefon. Nu e atent. Important business, nu e nici un dubiu. Ne uitam si eu si Claudia la el. Se trezeste si se apuca de descarcat. A terminat. Impinge carutul gol pe partea unde stau oamenii sa plateasca si se pune sa astepte in spatele casieritei. E mare omu, ocupa mult spatiu vital si intra in contradictie cu carutul nostru de cumparaturi. Nuuu, ca face loc tragandu-se si mai aproape de casierita. Claudia ii explica... pe partea 'alalta. Pe partea 'ALALTA! A priceput. Nice...

La iesire Claudia ma intreaba "L-ai vazut pe ala? Da' pe nevasta-sa? Era indianca... Era gravida... I-ai vazut pe indienii aia de vizavi? Nu? Se uitau la ea dispretuitori". Da, Nea Pantof era alb... cu fatza cu nume cu terminatia-n "'berg".

Vezi tu... sunt mai multe tipuri de familii traditionale... cum sa te casatoresti cu un alb?!!! si sa ii faci si copil... Pai astia nu se lasau corciti intre castele din aceeasi populatie...



Cel mai apreciat. N-am stiut. Dar invat.

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...