Wednesday 7 November 2012

I don't wanna be obama self


Ai crede ca dansa a prins castana la lotto. De fapt se bucura ca Basescu e din nou presedinte. Bucuria ei imbecila este justificata doar daca:
- a bagat la pariuri o suma mare ca iese obamaself;
- are firma capusa cu statul american si obamaself ii va da contracte grase;
- e o tiganca proasta ce crede ca re-alegerea lu obamaself e o flegma in muia albilor din 'Murica.

Eu as miza pe ultima varianta.

Tuesday 6 November 2012

Liberul arbitru

Ma gandeam asa:

Liberul arbitru il duce pe om spre posibilitatea de a pacatui.
Poti pacatui nu doar cu fapta ci si cu gandul.
In Rai nu exista pacat... deci nu exista liber arbitru... deci nu faci ce vrei...
Dar pacatul e si cu gandul... deci nu gandesti ce vrei.
Ergo...
Nu poti face ce vrei, nu poti gandi ce vrei...
Ghici ciuperca ce-i?

Signed out.

User offline.

Friday 2 November 2012

2 soon

A nins azi. Fulguiala. Too soon, cum s-a tanguit o locatara.
Apoi a urmat un val de persoane ce intrau si se plangeau: OMG.. soooo cooold! Apoi vine una cu geaca de iarna si caciula si zice: chilly outside, huh? Afara nu e asa de frig decat daca umbli imbracat in paula goala. Frigul NU a venit inca.
Sunt la munca si sper ca liceenii aia roacanrol de petrec de zor acum nu mai fac indeajuns de multa galagie pana plec acasa. Am mai vazut asta de cateva ori aici. Locatara, pustoaica, ramane singura acasa si cheama toti ratatii de la ea de la scoala, chipurile la o petrecere. Dar ea e doar un focking wannabe, ce vrea sa para cool si nu e de fapt pregatita sa fie gazda unor imbecili alcoolizati. In primul rand ma pis pe mentalitatea lor de vreausafiucool mai ales cand vad ca pustoaica incearca asta in fata unor labari ce si-ar smulge un coi fara sa ezite ca sa poata sa-i bage o limba-n ureche. Ala din apartamentul de sub are un copil mic. Ma suna ca aia urla si tropaie. Ma duc sus. Aia urlau si tropaiau. Nu e coincidenta ca ma intalnesc cu locatara ce iesise pe hol sa dea un telefon, caci inauntru nu avea nici o sansa. Si nici nu aveau muzica, erau doar voci.
Ii zic ca unu nu-i mai suporta si ea ma intreaba pe mine: deci sa-i scot afara, sa-i trimit acasa? Nu, fata tatii, NU! Nu ai sa te folosesti de mine sa scapi de ei. De fata cu multi din ei i-am spus ca eu nu am nici o autoritate in apartamentul ei si daca vrea, EA trebuie sa-i trimita acasa. Imi spune ca o sa ii faca sa taca. Nu plec si raman pe etaj si o aud cu tipa in casa la retarzi sa taca dar nimeni nu o baga in seama minute in sir. Bat la usa mai mult de 10 ori pana cineva se uita pe vizor si o cheama pe pustoaica. Ii zic: N-am plecat, am ascultat si am vazut ca nu ai absolut nici un control asupra lor. Vezi ce faci ca vecinul tau va chema militia sigur. Erau mai multi membrii cool din generatia viitoare de fata si impreuna, intr-un efort sustinut reusesc sa taca in mortii lor din gura. Apoi au plecat vreo 20. Au revenit vreo 10. Apoi mai vreio 6. Apoi mai vreo 10. Nu s-a mai plans nici un locatar pana acum si sper sa nu o faca pana dupa 12. Dupa mine potopul. Zi-mi Mo-fo Noe.
Dar sper sa iasa naspa si wannabe-u sa si-o ia. Sa ii faca aia varza-n apartament, sa vina Pulitia. Sa iasa frumos. Ati vazut si voi Hangover. Degeaba o faci daca n-o faci adevaraciune. Abia atunci va deveni populara. Ati vazut filmul Project X?

Duminica avem bilete la Raptors. Am cumparat un tip-off pack caci garanta bilete la Lakers. Sunt nose-bleed seats dar crezi CA COnteaza? Un bilet la cucurigu la meciul cu Lakers e $109. Platesti practic 3 meciuri si primesti unu gratis. N-am putut merge la meciul de miercuri asa ca Varu Gonzales si-a primit cadolul de Craciun mai repede. Biletele la meciul contra lu Dallas le-am vandut lu un locatar. Deci au ramas doua meciuri. Duminica vs. Timberwolves si in Ianuarie cu Lakers. Sa ne fie de bine.

Viata la Canada nu seamana ca la Romania. E ceea ce e si o luam ca atare. Cum se zice, noi ne vedem de ale noastre.
Ne-am facut acvariu si suntem incantati. Azi am bagat si cativa pesti, de inceput. Pisoaiele noastre nu pareau interesate pana cand Tigroo a dat cu ochii de ei, mancati-as. A devenit atat de interesata incat puteai s-o tragi de coada ca nici nu remarca.Am ras de ne-am spart.
Marfa rau sa te trezesti cu ochii in acvariu. Da stai sa se alinieze planetele pe perete, deasupra de el.... Cand ma gandesc ca altii au televizor in dormitor. Voi in dormitor va uitati la televizor cand stati in pat? HIHIHIHI!

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...