Tuesday 31 May 2011

Verisoara, versiunea 2011

Claudia avea dreptate azi, parca ieri erau 11 grade si azi 41. Summer in full effect. Luam de la Basescu. Maine e deja Iunie. Hai ca pana la gata nu e asa rau.
Romanaches au decolat catre Romanica. Vacanta, presarata cu nunta. Sa le fie de bine, distractie placuta.
Noi pe metereze, se stie. Duminica seara am fost la film: Hangover 2. With a BANG!!! Romanaches n-au bani de film asa ca au spus Pas. Noi am mers la filmul de la 21:40. Am ajuns cu 40 de minute inainte si am fost anuntati ca am prins EXACT ultimile 2 bilete. Parea o veste buna dar nu era. Cand e sala plina, lumea sta la coada ca la lapte, si cica noi eram deja tarziu deci urma as vedem primii din sala filmul, adica de pe primul rand. NU. Am luat bilete la urmatoarea proiectie, de la 22:20 si ne-am postat la rand ca niste cetateni bravi ai republicii socialiste. Dar am prins loc bun, la geam. Filmul nu mai poate veni cu noutatea si originalitatea primului dar isi face treaba. Eu "m-am" ras de m-am spart si consider ca "s-a" meritat.
Ce am observat insa in peisaj... dupa ce ne-am ocupat locurile eu am plecat sa cumpar "cele ce se cuvin"... de-ale gurii... Mi-a luat mult timp si la intoarcere Claudia m-a intrebat daca a fost coada. Nu, n-a fost. In fata mea era doar o umflata care voia de toate si apoi nu erau bune iar la gata un supervisor de acolo a trebuit sa-i care sucurile caci puhava nu avea 4 maini. Inapoi la locul meu a trebuit sa ascult alta grasa vorbind tare cu voce baritonala de canadianca despre prietena ei romanca ce a emigrat in Canada si a luat-o de jos in viata si se tine tare, caci e "real hardcore romanian". Sambagpula!
Apropos de hardcore romanians, mi-am amintit deunazi de un vecin de-al nostru cu care ne-am intalnit la magazinul de fite Value Village. Omu isi cauta tricouri de munca (painting)... si nu a gasit... SAMBAGPULA! La asta ramai cu fata in pozitia No Comment. Mai ai ceva de zis?
Deci vara, la volum maxim. O sa ne cacam pe noi de cald. Dar asta am cerut in iarna cand ne cacam pe noi de frig, nu? Ce ti-e si cu dumnezeu asta biblic de a creat lumea asta asa perfecta, ba e prea frig, ba e prea cald. Ce mai, perfecta!
La fel ca-n 2000, se anunta o vara incendiara doamnelor si domnilor.

Thursday 26 May 2011

Derby de Romania

Cel mai prost fundas care l-am vazut vreodata, Moti, il agata vizibil si din platoul unde s-a filmat aselenizarea pe Banel Nicolita. Totul e in careu, deci e penalty si cel putin cartonas galben pentru cel mai prost fundas ever. In schimb fluierasul se sterge pe chelie, i-a intrat paru in ochi si nu a vazut faza. Mortii lu ma-sa lu arbitru sunt fututi si rasfututi la mine in camera la nivel fonetic mare. Ca in vremurile bune. Plamanii au nevoie de secunde bune sa-si revina. Claudia vine din bucatarie stergandu-se pe maini: ce am, sunt nebun? DA! Meciul incepuse bine din punct de vedere al adrenalinei. ASA erau meciurile Steaua-dinamo pe vremuri. Ratatul de Moti scapa din nou de rosu direct... NU! Reformulez: cacatul ala cu fluier in anusul bucal il face scapat de un cartonas rosu si apoi de un al doilea galben. Arbitru de partea lui dinamo!? ASA erau derbyurile pe vremuri. Steaua castiga meritat. Dinamo pierde pe merit si se intampla 3 chestii dulci de tot pentru un antidinamovist: Borcea isi ascunde fata in palme de ciuda, nivelul mercurului in sange crescand ametitor; Torje, acest macho gata oricand sa sara la bataie plange ca o pizda penala ca i-au furat stelistii jucaria; si nu in ultimul rand FRUSTRAREA dinamovistilor ca au pierdut contra Stelei printr-un autogol supeeeeeerb. Minunat! Va spun eu, MINUNAT!!!!

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...