Saturday 19 March 2011

Inca e frig in luna lui Marte

Persoane retarde vin si ma anunta ca e SUPERBBBBBB afara... apoi vin de afara si ma anunta ca e cam frig afara... e insorit dar cand bate bobacul te caci pe tine. STIU!
Azi am condus pentru prima oara masina SINGUR. Am fost sa vad ce face omul mijlociu, Molson. A fost atat de liniste, puteam auzi chiar si muzica. Si am condus perfect, fara greseala...
Acum iar la munca. Plictiseala cumplita in ciuda forfotelii de rutina de pe aici. La Carlsberg 2 Claudia face spume. Vine lumea la ea si pun niste intrebari atat de retardata incat o face sa creada CA CAnadienii astia nu au fost in viata lor intr-un bloc de locuinte. Si reusesc sa se piarda in parcarea subterana... si sa nu credeti ca e mare cat parcarea de la Mall.
M-a intrebat unul azi, de une sunt... Croatia? Nu frate... ROMANIA!!! "Ah, i have romanian friends... al you do is drink and party!". Not me, man... all I do is drink and party... A clipit de multe ori apoi a zambit stramb. Sa traiesc vejnique de n-ar trebui sa fiu pus intr-o clasa speciala, cu din aia care inteleg glumele mele.

Fratele Lip m-a intrebat azi ce parere am despre Libia, intra baietii "buni" peste Dom' Colonel? Eu i-am spus ca inca nu, fiindca in opinia mea ei nu castiga nimic din asta. Prima pagina din ziare e luata de Japonia. Deci vor mai astepta nitel si apoi Bang! Dar Lip mustacea satisfacut... si ma anunta ca baietii "buni" deja bombardeaza Libia. OK, in capul lui... Lip ma contrazice...

"Din pacate viata m-a lovit cu multe/ Parc-am boxat 12 runde-n ring cu Bute."
Go Bute!

Thursday 17 March 2011

Meat the Fuckers

Am fost la sala azi in ideea de a juca putin basket. Claudia a fost chemata la munca cu 4 ore mai devreme. Eu am decis sa merg la sala si apoi direct la munca. Parea planul perfect. Dar dimineata m-am trezit si am descoperit ca mi-a iesit herpes la guritaaaaaa. Probabil de la tiganul lu care i-am facut o muie aseara. Apoi am mers la sala. Sala de basket era plina de basketbalerini si putzea a transpiratie de-ti lua auzul. Am aruncat la cos pana m-am plictisit apoi m-am dus si am alergat un km pe pista (mamii ei) interioara. Cum eram fleasca de transpiratie si ma asteptasem la asta m-am bagat la dus. La dus la YMCA au pus sapun lichid... deci nu poti sa scapi sapunul pe jos. La primul dus era un okios. Eu am intrat au naturele, gol ca un raft de alimentara inainte de objnoua. Nu m-am uitat la pula lu okios, doar putin la curul lui si la spatele lui frumos arcuit pe care se scurgea apa fierbinte... Dar dupa un timp am observat ca okiosu statea numa cu mana la pula. Adica se sucea, se invartea, da nu lua mana de la ciocanelul lui de lipit. Hahhahahhahah... asta e. Oricum, marimea nu conteaza.
Yep, just another gay day in Canada.
RIP Nate Dogg...
Situation is FUBAR in Japan.

Wednesday 16 March 2011

Azi vorbim serios

Serios?
Da. Adica cu teorii... cu conspiratii si din astea. Deci... daca nu e pe filmul vostru... dati skip. Azi nu sunt povesti de emigrant, sunt doar my eternal cloudiness of a full of spots mind. Cititi cateva randuri si daca nu sunteti genul... sariti peste fara sentimente. Nu pierdeti nimic. Sunt doar eu aberand fara cap si fara coada.

Fuuuck, nu stiu cum sa incep.. sa structurez sau sa termin. Supozitiile mele se bazeaza pe convingerile mele. Convingerile mele sunt ca lumea e condusa de cineva, da... la nivel planetar si deasupra Guvernelor. Nu imi pasa daca TU (oriccine ai fi) nu crezi asta. Nu sunt fumat si nici pe etnobotanice. Si nu am de gand sa explic de ce am ajuns eu la convingerile astea. Ia-le ca date. Cand rezolvai probleme de geometrie si ti se spunea "se da un triunghi cu o latura de 20 cm"... te puneai sa masori latura?
Ce? Ah, da... convingerile. Deci... suntem condusi de cineva. Nu cred ca ei ne vor binele. Nu cred ca cineva care conteaza ne vrea binele. Nu cred ca fiinta umana e o fiinta pasnica, ba din contra. Citisem undeva ca omul e singurul animal care ar putea sa se autodistruga ca specie. De 2000 de ani lumea "civilizata" a ars-o sub cruce propovaduind pacea in timp ce taia, ardea si spanzura pe unde putea. Dar vei gasi 10 din 10 crestini care-ti vor zice ca crestinismul a facut bine in lume. Ca cele 10 porunci sunt niste reguli de conduita bune. Mda... nu am rabdarea sa discut despre toate astea. Eu as propune un exercitiu de imaginatie + matematica pura. Cati oameni au murit in timpul crestinismului cand omul a trait dupa regulile lui D-zeu si cati ar fi murit daca inca dainuia legea aia barbara, sau haosul acela pagan. Cred ca putem discuta de lucruri sensibil egale?
Dar e 2011 acum. Eu mizez pe prabusirea economiei americane incepand din 2012. O prabusire VOITA. Pretul petrolului a crescut... revolutii 'n shit. Economia americana deja scartaie si are nevoie doar de un branci. Aliatul lor, Japonia... hmmm.
Si acum voi vorbi de extraterestri. Veti crede ca am abandonat subiectul de mai sus...
Sambata eram la munca. Aveam din nou o petrecere in Party Room. Si prin urmare si un Party Guard. Acealsi mexican ca ultima data, un om pe la vreo 55 anhos. Am discutat noi timid de una de alta... mai de viata din Canada, de americani, de economia lor si dau si eu o duma: stai geana sa vezi cat de mult e la televizor pe baza de extraterestri. Si el: "Ah, eu nu prea vorbesc despre asta ca lumea zice ca sunt nebun dar in 1991 am vazut un OZN. N-am vazut omuleti verzi sau ceva dar am vazut un disc zburator". Atat, n-am mai vorbit nimic altceva. Duminica m-am dus la filmul Battle: Los Angeles, asteptandu-ma sa vad un "documentar" despre invazia extraterestra. Filmul e dezamagitor. Daca la mijlocul filmului aflai ca sunt atacati de rusi in loc de extraterestri nici nu remarcai. Filmul e despre un pluton si plutonierul lor. "Documentarul" s-a dovedit a fi comedia "Paul". Daca vrei sa vezi filmul, nu citi asta. SPOILER ALERT!!!!!!
Filmul Paul contine mesaje presarate de-a lungul lui. Paul e un "grey"... rasa de extraterestri cea mai cunoscuta. Piele gri, cap mare, corp slabanog, ochi mari si negri. Paul ne spune ca s-au cheltuit multi bani sa se faca reclama acestei fete, ca lumea sa se obisnuiasca si sa nu mai lesine cand il va vedea pe viu. Paul i se arata unei crestine habotnice demonstrandu-i ca Biblia e o prostie si ca Dumnezeul biblic nu exista... iar ca urmare femeia descopera ca asta inseamna ca nici nu exista pacate, sau Iad ceea ce o determina sa injure si sa faca tot ce era interzis pana atunci. Paul a fost in posesia guvernului care l-a stors de informatii. Momentul cheie este atunci cand Paul se intalneste cu un copil de vreo 10 ani. Paul il intreaba: nu iti este teama de mine? Copilul ii raspunde: Nu, stiam ca existi.
Noi traim o campanie mai mult sau mai putin subliminala de obisnuire a mentalului colectiv cu ideea de extraterestri. Procesul a inceput acum multi ani dar s-a accentuat in 2010. Generatia copiilor de azi deja accepta posibilitatea existentei extraterestrilor. Cealalta generatia va fi convinsa. Iar cand EI vor iesi de dupa cortine lumea va spune: mdeah, io stiam de mult...
Am spus ca leg prima parte de a doua. (mai citeste cineva inca?)
Cand a fost tsunami ala nasty de acum 6-7 ani... s-au constatat fenomene UFO importante in zona. La fel ca si la alte dezastre sau conflicte armate, de-a lungul istoriei. Si s-a nascut intrebarea daca EI monitorizeaza. Iar apoi s-a nascut si cealalta intrebare: sau ei sunt cauza? Studiind legendele... fostii "zei" actualmente ET... au ceva tehnologie in dotare. Si vorba aia, nu le e frica sa o foloseasca. Paranoie intinsa la extrem... daca cutremurul din Japonia a fost artificial... rezultatul e ca Japonia e in genunchi. Urmeaza US of mutha fuckin A? Sau Chinezii intai?
Inchei mentionand ca sunt drogat cu etnobotanice si alte stupefiante si droguri de mare risc, sunt nebun cu acte si mai sunt si prost de impung ca boul baltii. In realitate Dumnezeul e "in tot si in toate" dar este "sus si vede". Japonia a fost pedespita de Dumnezeu desi ei nu prea sunt crestini. Extraterestri sunt vrajeala. Masonii nu exista iar Papa si Tony Blair sau Obama sau Bush sau Bush Jr. dau mana "ca baietii" din pura coincidenta. Ingradirea drepturilor si libertatilor sub diferite pretexte e doar paranoia. Barne de otel din Turnurile gemene se volatilizeaza in cateva secunde iar un Boeing din care nu a ramas nici fuselaj, nici combustibil din rezervorul plin a lovit Pentagonul si a facut o gaura "cam cat ar face o racheta" daca ar lovi... dar totul e "teoria conspiratiei".
Voi credeti ce vedeti sau ce spun ei? Luati de la Basescu, de la Basescu de peste tot.

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...