Friday 12 December 2008

6:30 AM Can u open my door, please?

Azi e vineri. Uichendul asta suntem de straja patriei. Ca orice weekend de garda financiara si acesta a inceput superb. Joi am fost liberi si off-duty pana Vineri dimineata la ora 8. Puteam deci dormi linistiti. Intamplarea a facut sa fie o noapte de cacat, in care si eu si Klaus sa ne trezim deseori. Recunosc ca uneori mi s-a parut ca am auzit sunand telefonul ce nu trebuia sa sune, caci era forwardat pe mobilul ce se gasea la Assistent. Dar mi s-a rupt la 2/3 de cateta opusa ipotenuzei. Iar la sas' juma' am auzit batai timide cu pumnul in usa. Convins ca e o Imergensii, caci altfel de ce m-ar deranja din offdiuteala... ma napustesc la usa cu parul valvoi (m-am hotarat sa nu ma mai tund) si ochii rosi (m-am hotarat sa nu mai dorm noaptea)... "Can you open my door please? My key is in my jacket and my jacket is in the car and someone else is driving the car." ???????????????????????????????????????????
Suntem "off", bat eu cu dejtu' in semnul de pe usa. Yeah, sare si Klaus... de ce nu ati mers la Assistent?
We went to him, but seems like nobody's home. We're here since 3 AM. Sa fi plecat carnatul deja? Paula mea. O cunosteam pe tiganca, o mai vazusem prin castel. Iau cheile si merg cu ea. Ii descui usa. Thank you! Welcome. Si ma duc inapoi in pat. La ce apartament locuia? ma intreaba Klaus. La 1809. Aaaahhhhh! Asta e aia, bagami-as poula! Asta era AIA, se mutase exact in perioada fara superintendent si nu semnase contractul. Deci si-a permis sa nu plateasca nici chiria. Chiar ii trimisesem toata saptamana notice-uri sa vina sa semneze lease-ul. Ea locuieste ilegal dar e greu sa o scoti afara. We're gonna look very stupid in court, vorba lu Tony Soprano.
Lu' unu' i s-au furat blugii din Uscator, ieri. Tony Soprano mi-a trasat sarcina sa belesc ochii la inregistrarile video, sa aflu criminalul. Ma prinde pe hol o tiganca batrana ce s-a uitat la Oprah si a vazut ca daca tragi din priza mamii ei toate aparatele din casa economisesti $130 dintr-o factura medie de $200. ????????????????????????????????????????????????????????
Nu veti ghici niciodata care e problema. Palniile la mine! O priza din livingroom (nou-nouta, pusa de subsemnatu') e prea stramta... si nu poate sa scoata jtekerul smooth de tot... jtekerul e prea dotat, priza e virgina... cred ca e stresant atunci cand scoti stecherul de cateva ori pe zi si sa tragi de el ca Mitica de clopote. Mi-a aratat ca exemplu o priza de 20 de ani din bucatarie, larga de curgea stecherul din ea. Normal ca i-am promis femeii ca am sa vin sa-i schimb din nou priza. Rezolvarea evident ca nu e sa ii pun alta priza noua, virgina si stramta... ci una batrana, trecuta prin multe. I-am promis ca am sa revin, si mi-am vazut de drum. Ea a luat-o de buna si mi-a dat stres de cateva ori intrebandu-ma cand vin. Azi s-a lasat cu tipete. Mi-a spus ca nu-mi fac treaba. SERIOOOS?!! Eu i-am spus ca actiunea de a schimba a perfect working outlet cu alta priza e un gest de curtoazie. CURTOAZIE?!!!! Moooaaaamaaa, a luat foc tiganca. This is your job!!! Treaba mea e sa schimb prize care merg perfect cu altele, pentru ca asa vor cei sapte pitici ai creierului tau? A venit si Tony Soprano. Tiganca i-a explicat cu Oprah, economia la curent (i-a rupt pe astia faza cu contorul), ca ea scoate totul din priza cand pleaca acasa in Jamaica, cand gateste, cand doarme, cand pleaca la cumparaturi si ca noi suntem nepoliticosi, ca eu consider un gest de curtoazie faptul de a-mi face slujba pentru care sunt platit, si ca are nevoie sa ii fie schimbata priza din cauza ca apar niste scantei cand scoti stecherul. Serios? Credeam ca e prea stramta. Dar asa e viata. Povestea se schimba in functie de interlocutor. Tony Soprano ne-a tinut spatele, i-a spus ca o sa cheme un electrician sa se uite la priza, iar daca priza nu are nimic, ea trebuie sa plateasca factura. Hahahahhahahhahhah! Ce capac si-a luat harca. Re-jected by Dikembe Mutombo!
Am gasit si hotul pe camera. Nu puteai sa-i vezi fata. Pe la 3 a venit si pagubitul. I-am aratat hotul pe camera. This is me!!! Serios??????? Derulam inapoi. This is my wife! ok, deci nevasta-ta baga blugii in Uscatorul #9 nu 7 cum stiai tu. Coincidenta si in 7 erau blugi, ca el deschisese usa si se uitase la blugi, de aia am crezut eu ca e hotul. O ora am vizionat inregistrarile sa vedem cine umbla la #9, sa-i fure blugii. Nu umbla nimeni. Se duce boul din nou in laundryroom. Vine inapoi cu o fata jenata de imbecil autentic. The clothes are still there. Zi sa mori tu! Acu' o ora te umflai la noi ca e vina noastra ca i s-au furat toalele. Ca tu ai vorbit cu avocatii, ca tu ai locuit si in alta parte si stii care ne sunt indatoririle.
Sambagpula, toti stiti care sunt indatoririle mele. E o coincidenta ca datoria mea e sa fac mereu ce vreti voi?
Si cacatul nu se-opreste,nu se-opreste, nu se-opreste...

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...