Wednesday 22 April 2015

Momentul acela



That moment when... momentul acela cand...

... tac-tu comunistul iti da lectii de viata si-si aroga merite asupra vietii tale iar tu realizezi ca atunci cand el se hotarase sa procreeze era la inceputul anilor '80, comunismul parea etern pe atunci, iar tac-tu vizionarul a ales sa fi comunist toata viata ta. Sa-l crezi daca-ti spune ca mereu a vrut ce-i mai bun pentru tine.
Realitatea ce-l inconjura s-a schimbat o revolutie mai tarziu dar el a picat in picioare, nu?... Iar acum da sfaturi.

De incheiere: acel moment in care cauti pe google "băieții cu păr pe piept nr telefon laba poze" si ajungi la mine pe blog.

Good game.

3 comments:

Tzipi said...

Ha-Ha ! Paia stia nu se pot abtine sa nu dea sfaturi, pentru ca "stiu ei mai bine decat tine" .
De ce stiu, desi habar nu au pe ce lume traiesc ? Pentru ca " ei au fost ca tine, dar tu nu ai fost ca ei ", ca ei sunt mai in varsta, deci le stiu pe toate.
Chestia asta functioneaza pana cand ii trantesti in fata ca " esti tu mai in varsta, dar nu, n-ai fost niciodata ca mine si nici nu vei fi vreodata " . Atunci i se tae maioneza. Definitiv ! E testata deja pe pielea altor comunisti ce dau lectii de viata ...

paulvarahil said...

Ce mult inseamna sa nu ai parinti psihopati. Nu sfinti... dar un minimum standard de "nu psihopati".

Tzipi said...

Mai greu la deal cu boii mici. E plina lume ade imbecili sipsihopati si astia sunt primii care puiesc fara discernamant si apoi pretind respect. Sa-i respecti pentru ca ei s-au reprodus si au par alb in cap si se uita de sus la toti aia mai tineri ca el ( se intelege ... mici si proosti ).

Decada

A trecut o decada de parca ar fi trecut 10 ani de zile. Ca la liceu, primii 4 ani sunt mai grei... Imi amintesc inca meclele celor doi r...